Βούκοβιτς: «Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη» (pic)

Βούκοβιτς: «Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη» (pic)

Ο Σέρβος σέντερ μπακ ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την υποστήριξή τους στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και τους κάλεσε να γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο και στο ματς της Πέμπτης με την Μπέτις.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής έδωσε δυναμικό «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και βοήθησε τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πάρουν μια σημαντική νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί έδειξαν υπομονή, στήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας και στο τέλος όλοι μαζί πανηγύρισαν το τρίποντο απέναντι στους Αρκάδες. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς την Δευτέρα με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τη στήριξή τους και τους κάλεσε να γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο και στο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Μπέτις για το Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος σέντερ μπακ των Πειραιωτών ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη! Τα λέμε την Πέμπτη».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you for your support! See you on Thursday! ?⚪??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jagoš Vuković (@jagosvukovic) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ