ΠΑΟΚ: Όλοι πάνω στον Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Όλοι πάνω στον Πρίγιοβιτς

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ έχει επικεντρωθεί πάνω στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προκειμένου να τον επαναφέρουν στην αγωνιστική δράση για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Εκεί άλλωστε έχει επικεντρωθεί και ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επιστρέφει. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μιας πολύ ευχάριστη είδηση προέκυψε από τη χθεσινή προπόνηση. Ο Σέρβος επιθετικός που είχε υποστεί θλάση στο ματς με τον Πανιώνιο, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου έχει επικεντρωθεί πάνω του προκειμένου να τον ετοιμάσει από κάθε άποψη και να τον παραδώσει στον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Πρίγιοβιτς θα είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή και μένει να φανεί αν θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Τσέλσι, άλλωστε αυτό άφησε να εννοηθεί και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέγοντας πως: «ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα επιστροφής».

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα διακινδυνεύσει σε μια πιθανή χρησιμοποίηση του Πρίγιοβιτς στο ματς με την Τσέλσι. Μπορεί να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα τον δούμε στην αρχική 11αδα. Ο Λουτσέσκου τον υπολογίζει με βάση το πλάνο του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ