Άρης: Κλειστά χαρτιά για το ντέρμπι από Χιμένεθ

Άρης: Κλειστά χαρτιά για το ντέρμπι από Χιμένεθ

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (7/12) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με το πρωινό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Ισπανός τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Πανέτοιμος για το αυριανό (7/12) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Άρης, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν θέλησε να αποκαλύψει τις προθέσεις του και δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο, ενώ συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους οι Σούντμπεργκ, Καντεβέρε, Αλφαρέλα, Δώνης και Μεντίλ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα»: «Ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό!»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (07/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.

Στην τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό ντέρμπι το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, κομμάτια τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς συνέχισαν τα προγράμματά τους.

* Η αποστολή θα καταλύσει απόψε σε ξενοδοχείο της πόλης μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ