
Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάθεσε αγωγή ύψους 800.000 ευρώ εναντίον της ΕΠΟ και του προέδρου της, Μάκη Γκαγκάτση.
Η ΑΕΚ είχε προαναγγείλει ότι θα πάει μέχρι τέλους την ιστορία με τον Στεφάν Λανουά και την ΕΠΟ και, όπως φαίνεται, αυτό κάνει.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κατέθεσε αγωγή ύψους 800.000 ευρώ κατά της Ομοσπονδίας και του προέδρου της, Μάκη Γκαγκάτση, για ηθική βλάβη μετά τη δημόσια τοποθέτηση της ΕΠΟ στο ημίχρονο του ματς με τον ΠΑΟΚ για προπηλακισμό του Γάλλου αρχιδιαιτητή.
Η ΑΕΚ είχε στείλει εξώδικο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητούσε να επανορθώσει και να ζητήσει συγγνώμη εντός 10 ημερών, κάτι που δεν συνέβη. Έτσι προχώρησε σε αυτή την ενέργεια με σκοπό να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Από την ΠΑΕ σχολίαζαν επίσης πως: «Η ΑΕΚ είναι ένα περήφανο Σύμβολο με Αρχές, που δεν ανέχεται συκοφαντίες, ύβρεις ή έπαρση απο όπου και αν προέρχονται».
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 



















