Ο Φινλανδός Γκεστράνιους στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο Φινλανδός Γκεστράνιους στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Διαιτητική τριάδα από τη Φινλανδία, με τέταρτο τον Τζήλο και παρατηρητή το μέλος της ΚΕΔ, Μαρίν για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Ποια παιχνίδια έχει διευθύνει με ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Διαιτητές από τη Φινλανδία, όχι όμως από την elite κατηγορία της UEFA αλλά την πρώτη, όρισε η ΚΕΔν και ο Μέλο Περέιρα, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο λόγος για τον 40χρονο Ματίας Γκεστράνιους, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλακάρε Μίκο και Βιρεαβουόρι Ρίκου.

Τέταρτος ορίστηκε ο Τζήλος Λάρισας και παρατηρητής το μέλος της ΚΕΔ Μαρίν.

Πέρσι είχε διαιτητεύσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ριέκα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (23/11).

Τον Σεπτέμβριο του 2014 (18/9) είχε διαιτητεύσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Μινσκ όπου ο «Δικέφαλος» είχε κάνει περίπατο με σκορ 6-1 για τους ομίλους του Europa League.

Θεωρείται «καρτάκιας» και στο συγκεκριμένο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είχε αφήσει τη Ντιναμό με 10 παίκτες από το 63’ λόγω αποβολής του Σίμοβιτς στο 63’ με δεύτερη κίτρινη.

Ακόμη, τον Δεκέμβριο 2015 είχε διαιτητεύσει στο Ντόρτμουντ – ΠΑΟΚ 0-1 για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και τη σεζόν 2016-17 το παιχνίδι Άλκμααρ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης.

Θεωρείται ο κορυφαίος διαιτητής στη χώρα του και έχει διευθύνει περισσότερα από 100 παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας.

Έχει στο ενεργητικό του 24 παιχνίδια στο Europa League, είτε για την προκριματική φάση, είτε για play offs, είτε για ομίλους και μόλις ένα στα προκριματικά του Champions League, για τον β’ γύρο την περίοδο 2012-13 (Σάμροκ – Εκράνας (0-0). Στους αγώνες αυτούς έχει βγάλει από το τσεπάκι του εννέα φορές την κόκκινη κάρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ