«Ο ΠΑΟΚ έχει το ρόστερ για να τα καταφέρει σε 3 διοργανώσεις»

«Ο ΠΑΟΚ έχει το ρόστερ για να τα καταφέρει σε 3 διοργανώσεις»

Ο Κούλης Αποστολίδης τόνισε ότι το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ γίνεται έντονο το επόμενο διάστημα, αλλά και ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει λύσεις.

Ο Κούλης Αποστολίδης θεωρεί ότι ο φετινός ΠΑΟΚ έχει επαρκές ρόστερ για να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Μιλώντας στο «Metropolis» αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Κυπέλλου με τον Άρη και είπε: «Μετά από τόσα χρόνια το αντάμωμα είναι πολύ έντονο. Το λέω για το ΠΑΟΚ-Αρης, έχει ενδιαφέρον γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά φυσικά και γιατί πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι έντονο, αλλά η ομάδα έχει το βάθος του ρόστερ για να τα καταφέρει. Ο προπονητής ξέρει και μπορεί να κάνει μια πολύ διαχείριση του υλικού στα σερί παιχνίδια. Δεν πιστεύω πως οποιαδήποτε έντονη περίοδος 2-3 εβδομάδων είναι crash test, παρόλα που είναι σημαντικά τα παιχνίδια. Υπάρχει και συνέχεια, πάντα υπάρχει και το αμέσως επόμενο παιχνίδι».

Για το θέμα της Νέας Τούμπας είπε: «Δεν φούντωσε ξαφνικά το θέμα λόγω των δηλώσεων των πολιτικών, περιμένω να δω πράξεις έγκαιρες. O ΠΑΟΚ έχει ανάγκη ένα σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ο κ. Σαββίδης έχει διάθεση να φτιάξει το γήπεδο με δικά του κεφάλαια όχι με της Πολιτείας όπως κάνουν άλλοι. Θα είναι ένα γήπεδο στολίδι όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την Θεσσαλονίκη. Φυσικά και δεν φτάνει μόνο ο επενδυτής, ο κ. Σαββίδης εν προκειμένω γνωρίζει τι συμβαίνει με τις αρχές και πρέπει να έχει επικοινωνία με αυτές. Θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες χωρίς καθυστέρηση. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται απαραίτητα ένα νέο γήπεδο που θα συμβάλλει στην άνοδο του συλλόγου. Δεν μπορείς να πας σε υψηλά ευρωπαϊκά επίπεδα αν δεν έχεις και το ανάλογο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ