Οι δοκιμές του Δώνη και η επιστροφή στο 3-4-3

Οι δοκιμές του Δώνη και η επιστροφή στο 3-4-3

Ο Δώνης είναι πιθανό να γυρίσει στο 3-4-3 με τον Λεβαδειακό. Ποιες δοκιμές έκανε στο φιλικό με την Κ19.

Το 4-3-3 ή για την ακρίβεια το 4-3-2-1 χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού της πρώτης ομάδας με την Κ19 του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης.

Ο 49χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» ξεκίνησε στα άκρα της άμυνας τους Κουλιμπαλί (δεξιά), Οικονόμου (αριστερά), ενώ κεντρικοί αμυντικοί ήταν οι Πούγγουρας, Παντελάκης. Την τριάδα στα χαφ αποτελούσαν οι Στάικος, Δώνης, Θεοχάρης, ενώ οι Κουντουριώτης, Χατζηθεοδωρίδης ήταν τα στηρίγματα του Μακέντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έπαιξε και ο 19χρονος Κενυάτης Νιάνζ, ο οποίος αγωνίστηκε κοντά στον Ιταλό επιθετικό με τους Εμμανουηλίδη, Αποστολάκη στα άκρα, το σύστημα μετατράπηκε σε 4-4-1-1 (ο Οικονόμου πήγε στόπερ όταν βγήκε ο Πούγγουρας και γύρισε ρόλο αριστερού μπακ ο Χατζηθεοδωρίδης). Το ευχάριστο για τον Δώνη είναι ότι οι Κουλιμπαλί, Οικονόμου έδειξαν να πατάνε καλά μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν.

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Δώνης θα επιμείνει στο 4-3-3 που παρέταξε και στο ματς με την ΑΕΛ. Είναι πιθανό να επιστρέψει στο 3-4-3 με τον Πούγγουρα ενδεχομένως να επιστρέφει δίπλα στους Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη.

Σ’ αυτή την περίπτωση εκτός θα μείνει ο Κάτσε, που ναι μεν νιώθει καλύτερα και προσπαθεί να προλάβει τη μάχη με τους Βοιωτούς, αλλά έχει χάσει προπονήσεις. Αν παίξει με τριάδα στην άμυνα ο Παναθηναϊκός στα χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης, Τζανδάρης, δεξί μπακ χαφ ο Γιόχανσον, αριστερό ο Ινσούα και στην επίθεση οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ