ΑΕΚ: 17:00… πατάει Ελλάδα, 18:00 στα Σπάτα για προπόνηση

ΑΕΚ: 17:00… πατάει Ελλάδα, 18:00 στα Σπάτα για προπόνηση

Ο Αγιαξ… ξεχάστηκε και η ΑΕΚ «βλέπει» Τούμπα και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής.

Το Champions League πρέπει να ξεχαστεί… χθες για την ΑΕΚ, καθώς μετά τον αγώνα με τον Αγιαξ για την πρεμιέρα των ομίλων, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τον πολύ δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (20:30) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση επιστρέφει στην Αθήνα στις 17:00 με πτήση τσάρτερ από το Αμστερνταμ και στις 18:00 έχει προγραμματιστεί η προπόνηση στα Σπάτα. Προπόνηση που βεβαίως θα περιλαμβάνει χαλαρό πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν χθες στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα».

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ επιστρέφουν οι Μάρκο Λιβάγια, Τάσος Μπακασέτας και Ελντερ Λόπες στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ξέρει ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος μιας και το Σάββατο η ΑΕΚ μετά την προπόνηση έχει πάλι ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ την επόμενη εβδομάδα μεσολαβούν το ματς Κυπέλλου με την Λαμία στο ΟΑΚΑ (Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, 21:30) και το επόμενο Σάββατο (29 Σεπτεμβρίου, 20:30) στην Κρήτη το κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Και όλα αυτά πριν υποδεχθεί την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 2 Οκτωβρίου για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ