Πάλλας : «Ο Άρης επανέρχεται, να κάνει πορεία αντάξια του ονόματός του»!

Πάλλας : «Ο Άρης επανέρχεται, να κάνει πορεία αντάξια του ονόματός του»!

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Θεόδωρος Πάλλας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για τα χρόνια που ήταν εκείνος παίκτης των κίτρινων, αλλά και για τα ιστορικά ματς με Τσέλσι και Μπενφίκα.

Μία από τις μεγαλύτερες δόξες του Αρη, ο Θεόδωρος Πάλλας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και αναφέρθηκε στις μνήμες που έχει από τις ένδοξες ημέρες που εκείνος ήταν ποδοσφαιριστής στον «Θεό του πολέμου». Ακόμη μίλησε για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ ευχήθηκε στην τωρινή ομάδα να πραγματοποιήσει πορεία ανάλογη του ονόματος που φέρει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θόδωρος Πάλλας:

Για το τι θυμάται από το Άρης – Τσέλσι είπε:

Από εκείνη την βραδιά θυμάμαι ότι εγώ ήμουν πιτσιρίκος 21 χρονών. Η Τσέλσι είχε παικταράδες και λέγαμε πως θα την αντιμετωπίσουμε. Εν τέλη την αντιμετωπίσαμε και καταφέραμε να μη χάσουμε.

Για το ποιες στιγμές θυμάμαι από τις κερκίδες είπε:

Δύο στιγμές θυμάμαι που είχα ζήσει. Η μία στιγμή ήταν όταν μπήκαμε στο γήπεδο με την Τσέλσι και η άλλη στιγμή ήταν, που εγώ δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα, στο Μακαρανά με την Εθνική. Πήγαμε εκεί, κοιτάξαμε γύρω μας και οι θέσεις ήταν καλυμμένες.

Για το αν ήταν η καλύτερα ομάδα που πέρασε από τον Άρη είπε:

Ήταν πολύ καλή ομάδα. Κάναμε αργότερα και εμείς καλές ομάδες. Ήμουν τυχερός, με αξίωσε ο Θεός και είχα μεγάλη διάρκεια. Είχαμε καλούς παίκτες σε όλες μας τις γραμμές. Έτυχε να έχουμε καλούς προπονητές οι οποίοι έχουν μεγάλο μερίδιο της πορείας την εποχή εκείνη.

Η Τσέλσι ήταν μία ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε με δέος θα έλεγα. Ήταν μεγάλη ομάδα. Εδώ φέραμε το 1-1 και μετά πήγαμε αλλά μπήκαμε φοβισμένα και το αποτέλεσμα ήταν ανάλογο του φόβου μας.

Για το Άρης – Μπενφίκα είπε:

Ο Άρης είχε μεγάλες επιτυχίες και με ξένες ομάδες. Όλα τα θυμάμαι από τότε.

Για το αν μπορεί ο Άρης να κάνει ξανά επιτυχίες είπε:

Δεν εξαρτάται από εμάς. Εξαρτάται από τι άνθρωποι θα είναι στο τιμόνι της διοίκησης, αν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στελεχώσουν την ομάδα με παίκτες οι οποίοι θα την δυναμώσουν. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η διοίκηση.

Για το αν βλέπει τον Άρη είπε:

Δεν βλέπω τίποτα. Δεν θέλω να μιλάω γι’αυτό. Έχω ένα πρόβλημα με την υγεία μου και δεν μπορώ να βλέπω. Δεν φταίει σε κάτι ο Άρης.

Για το αν μιλάει με τους παλιούς του συμπαίκτες είπε:

Μιλάω με τον Βένο. Προχθές κιόλας ήρθαν στο σπίτι ο Σακελαρίδης με τον Ψηφίδη. Καθήσαμε και μιλήσαμε. Ο Γιώργος ο Ζήνδρος πάντα με θυμάται.

Για την φανέλα του Άρη είπε:

Εγώ δεν προλάβαινα να σκεφτώ τι σημαίνει η φανέλα. Έμπαινα μέσα και έλεγα αν αυτό που ζω είναι όνειρο ή πραγματικότητα. Έπαιζα στην πρώτη ομάδα του Άρη 21 χρονών. Ήταν σαν όνειρο.

Για τον Λουκανίδη είπε:

Ήταν μεγάλος παίκτης και τον θαύμαζα. Τον έζησα και από κοντά. Δεν μπορείς να βγάλεις το μικρόβιο όταν παίζεις μπάλα. Τον Λουκανίδη δεν μπορούσες να τον κάνεις καλά και ερχόταν στο γήπεδο να παίξει μπάλα. Είμαι περήφανος που έπαιξα με τον Τάκη τον Λουκανίδη.

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Άρη:

Στον κόσμο του Άρη θα έλεγα ότι ο Άρης είχε πάντα καλή ομάδα με καλούς και προικισμένους παίκτες. Δεν του άξιζε η θέση που είχε στο ποδόσφαιρο. Τώρα επανέρχεται και ελπίζω να έχει μία πορεία ανάλογη του ονόματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ