Νάτχο : «Έχω ενταχθεί στον Ολυμπιακό και πλέον ξέρω τι θέλει ο προπονητής μου»

Νάτχο : «Έχω ενταχθεί στον Ολυμπιακό και πλέον ξέρω τι θέλει ο προπονητής μου»

Ο Μπίμπρας Νάτχο μίλησε για τη διαφορά μεταξύ των ματς με Μπέτις και Πανιώνιο, αλλά και για την προσπάθειά του να ενταχθεί στον Ολυμπιακό και τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Γ. Καραϊσκάκης, Μπίμπρας Νάτχο, παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέτις για την 1η αγωνιστικής των ομίλων του Europa League (0-0), αλλά και αυτήν που ακολουθεί με τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Επίσης, μίλησε για τον εαυτό του και την προσπάθειά του να ενταχθεί στους Ερυθρόλευκους, τονίζοντας πως πλέον αισθάνεται 100% ενσωματωμένος στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη μετάβαση από το παιχνίδι με την Μπέτις στο ματς με τον Πανιώνιο: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία από Ευρώπη σε Ελλάδα. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και θέλουν διαφορετική προσέγγιση. Προτεραιότητα μας είναι σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλα από εκεί ξεκινούν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε έμπειρους παίκτες που ξέρουν πως θα ετοιμάσουν και τους υπόλοιπους».

Για το παιχνίδι με την Μπέτις: «Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα στην άμυνα. Οι αντίπαλοί μας έλεγξαν το παιχνίδι χωρίς ωστόσο να έχουμε επικίνδυνες στιγμές. Τώρα παίζουμε με δύσκολο αντίπαλο, πρέπει να λειτουργήσουμε καλά αμυντικά. Αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε με την Μπέτις, πάντως, είναι όταν είχαμε την μπάλα να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθειά μας».

Για τον εαυτό του: «Όταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα θες χρόνο για να δεις πώς παίζουν οι συμπαίκτες σου, τι θέλει ο προπονητής σου, να μπεις στο σύστημα. Νομίζω πως έχω ενταχθεί πλέον και ξέρω 100% τι θέλει ο προπονητής μου από εμένα, γι’ αυτό και παίζω περισσότερο»

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Το να παίζεις μακριά από την έδρα σου δεν είναι ποτέ εύκολο. Δεν ξέρουμε πολλά για τον Πανιώνιο, γιατί είχαμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Μπέτις. Έχουμε δύο μέρες να μάθουμε τα πάντα και να πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ