ΑΕΚ: Χαμόγελα για Μπογέ -Δεν μπαίνει χειρουργείο

ΑΕΚ: Χαμόγελα για Μπογέ -Δεν μπαίνει χειρουργείο

Αισθητή βελτίωση της κατάστασης του Λούκας Μπογέ. Συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης και μπαίνει τις προσεχείς ημέρες.

Ανακούφιση στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» από το… μέτωπο Μπογέ. Ο Αργεντινός εξτρέμ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει από τις αρχές Αυγούστου το (σοβαρό) πρόβλημα με το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών και στην σημερινή μαγνητική που έκανε φάνηκε ότι υπάρχει αισθητή βελτίωση στην κατάσταση του. Κάτι που σκόρπισε χαμόγελα… Έτσι, το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και της Τορίνο (εκεί ανήκει ο ποδοσφαιριστής) μαζί και με τον Μπογέ συναποφάσισαν ότι δεν υπάρχει λόγος να μπει στο χειρουργείο για να κάνει επέμβαση.

Αυτό σημαίνει ότι, θα συνεχίσει με το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και όταν κριθεί ότι είναι έτοιμος, θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα. Και αυτό δεν θα αργήσει πολύ όπως αναφέρουν τα μέλη του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, μιας και ο παίκτης δεν νιώθει ενοχλήσεις και δείχνει… ταύρος.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Μπογέ: «Ο κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος του ποδοσφαιριστή Λουκάς Μπογέ ανέδειξε αισθητή βελτίωση της κατάστασής του. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με σκοπό τη σταδιακή επανένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας στις προσεχείς μέρες».

Ο Μπογέ δεν έχει προλάβει να «γράψει» επίσημη συμμετοχή με την φανέλα της ΑΕΚ την φετινή σεζόν και ουσιαστικά έχει… αφαιρέσει από την Ένωση ένα σημαντικό «όπλο» στα άκρα της επίθεσης. Σε θέση που «πονά» ο σύλλογος. Τελευταίο επίσημο ματς του Μπογέ ήταν στις 19 Μαΐου στο Θέλτα-Λεβάντε και είχε αγωνιστεί για περίπου 25 λεπτά.

Ο Αργεντινός αποκτήθηκε το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από την Τορίνο (υπάρχει συμφωνία αν αποκτηθεί για συμβόλαιο μέχρι το 2022) με ρήτρα εξαγοράς 6 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του είναι στις 600.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ