Ατρόμητος: Χωρίς Μανούσο, Κιβρακίδη και Ενσικουλού με ΑΕΛ

Ατρόμητος: Χωρίς Μανούσο, Κιβρακίδη και Ενσικουλού με ΑΕΛ

Οι δύο πρώτοι συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούν, ενώ ο Κονγκολέζος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο και θα μείνει εκτός για 3 εβδομάδες.

Με τρεις πολύ σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Μανούσος και Κιβρακίδης δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα ούτε την Παρασκευή και έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης και Ενσικουλού, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω μηνίσκο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Οι δύο Ελληνες ποδοσφαιριστές συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούν τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο επιθετικός από το Κονγκό ένιωθε ενοχλήσεις από χτύπημα που αποκόμισε από τον αγώνα με τη Λαμία και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Βυσσινί. Συγκεκριμένα, στην 18άδα βρίσκονται οι: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς και Μπουσούλατζιτς.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ