Μπαίνει το δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ

Μπαίνει το δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποφάσισε να τοποθετηθεί δίχτυ προστασίας πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ «δια τον φόβων των Ιουδαίων» με τις εργασίες στην Τούμπα είναι σε εξέλιξη.

Στον ΠΑΟΚ εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει και το οργανωτικό σκέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες προκειμένου να διεξαχθεί ένα παιχνίδι χωρίς προβλήματα που θα παιχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Στην ΠΑΕ γνωρίζουν πως το κλίμα για τους περσινούς «πρωταθλητές» δεν είναι το καλύτερο μετά τα περσινά γεγονότα. Μετά την σύσκεψη που είχαμε στην Τούμπα αποφασίσθηκε να υπάρξουν ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.

Αυτό που προκύπτει είναι πως θα τοποθετηθεί εκ’ νέου το δίχτυ ασφαλείας πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ, κάτι που είχε συμβεί και πέρυσι. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να εμφανιστεί κάποιος ανεγκέφαλος που με την συμπεριφορά του να δημιουργήσει προβλήματα στην τέλεση του αγώνα.

Επίσης, θα υπάρχουν και αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο, όπως επίσης και στην άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ. Τέλος από την σύσκεψη που υπήρξε μεταξύ των δύο ομάδων και της αστυνομίας προκύπτει πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα ανέβει την Κυριακή (23/9) στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ