Ατρόμητος – Λάρισα 2-0

Ατρόμητος – Λάρισα 2-0

Εντυπωσιακός ο Ατρόμητος νίκησε και την Λάρισα (2-0) πέτυχε την τρίτη νίκη του σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Μπρούνο (55’) και Ουγκράι (85’) πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε πέρυσι καθώς η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε της Λάρισας με 2-0 και πέτυχε την τρίτη της νίκη σε τέσσερα ματς του πρωταθλήματος. Είναι μάλιστα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς (κι ένα ματς περισσότερο) και περιμένει το αποτέλεσμα του Άρη που παίζει τούτη την ώρα με τον ΠΑΣ.

Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να προσθέσουν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους και δεν χωρά αμφιβολία ότι οι γηπεδούχοι έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση της νίκης. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε φάσεις για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Από την άλλη πλευρά η Λάρισα δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της. Αντιμετώπισε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική για την εστία του Ατρόμητου.

Ο Μπρούνο δεν είπε «όχι στο… δώρο

Ο Ατρόμητος κατάφερε πάντως να προηγηθεί στο σκορ με γκολ που πέτυχε ο Μπρούνο στο 55’, με τον παίκτη της ομάδας του Περιστερίου να εκμεταλλεύεται το λάθος της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο δέκατο λεπτό του δευτέρου μέρους αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως και οι Θεσσαλοί είχαν καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την είσοδο στο ματς των Πίτι και Λεοζίνιο.

Ωστόσο τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Λάρισα στο 70’ όταν ο Χούμπτσεφ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στον Μπρούνο.

«Κλείδωσε» τη νίκη με Ουγκράι

Ο Ατρόμητος είχε πάντως αρκετές ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο καθώς έφτανε με ευκολία στην περιοχή της Λάρισας. Οι Περιστεριώτες κατάφεραν μάλιστα να «κλειδώσουν» την κατάκτηση των τριών βαθμών στο 85’, με τον Ουγκράι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου δέχθηκε καλή πάσα από τον Μάντσον και έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

Η ουσία είναι ότι ο Ατρόμητος πέτυχε μιαν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την πορεία του. Έχει δέκα βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια και δείχνει ικανός να επαναλάβει την περσινή εξαιρετική πορεία.

Το «κλειδί»: Η επιμονή που έδειξε ο Ατρόμητος και η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Το 10άρι: Ο Μπρούνο πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα του. Παίρνει και τον τίτλο του κορυφαίου στο ματς.

Στον πάγκο: Ο Χούμπτσεφ άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες είκοσι λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Γιατί κόουτς: Η Λάρισα έχασε ένα ημίχρονο (το πρώτο) και προσπάθησε ν’ αντιδράσει μετά το γκολ που πέτυχε ο Ατρόμητος. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει ν’ απασχολήσει τον προπονητή των Θεσσαλών, Σωτήρη Αντωνίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ 2-0

Γκολ: 55’ Μπρούνο, 85’ Ουγκράι

Διαιτητής: Γ. Βρέσκας.

Αποβολές: 70’ Χούμπτσεφ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Σάκιτς (87’ Νάτσος), Χατζησαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (75’ Μούγιακιτς), Μάντσον, Μπρούνο, Κουλούρης (83’ Κωτσόπουλος), Ουγκράι.

ΛΑΡΙΣΑ: Κρίστινσον, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Μόρσι (46’ Λεοζίνιο), Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ (46’ Πίτι), Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Κούνιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ