Ο Αντωνίου παραιτήθηκε από τη Λάρισα

Ο Αντωνίου παραιτήθηκε από τη Λάρισα

Ο Σωτήρης Αντωνίου εξέφρασε δημόσια την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Λάρισας, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε με 2-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague, ο προπονητής της Λάρισας, Σωτήρης Αντωνίου, γνωστοποίησε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλίας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι Βυσσινί χρειάζονται μία νέα αρχή και επικαλέστηκε ως αιτία τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν.

«Βάσει αποτελεσμάτων, θέλω να δηλώσω την παραίτησή μου. Η ομάδα χρειάζεται μια νέα αρχή, έπειτα από τρεις σερί ήττες. Είχαμε ατυχίες στα ματς και τραυματισμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε σχολιάζοντας το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες: «Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς με τις αλλαγές που κάναμε, γίναμε πιο επικίνδυνοι. Χάσαμε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν άρχισε το δεύτερο ημίχρονο».

Η Λάρισα έχει μετρήσει τρεις ήττες από Άρη, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, παρότι είχε ξεκινήσει νικηφόρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ