ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Η κριτική των παικτών του Άρη

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο Άρης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τους Γιανιώτες στους Ζωσιμάδες. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ερέρα από to10.gr

Ο Άρης υπέστη την πρώτη του ήττα στη σεζόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (1-0). Οι Κίτρινοι δέχθηκαν επίσης το πρώτο τέρμα τους φέτος με τον Γιώργο Δεληζήση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Χουλιάν Κουέστα: Από τους λίγους παίκτες του Άρη που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του και νικήθηκε μόνο από το αυτογκόλ του Δεληζήση.

Μανώλης  Τζανακάκης: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα.  Προσπάθησε να βοηθήσει και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του, χωρίς, όμως να τα καταφέρει.

Γιώργος  Δεληζήσης: Η τύχη του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι στην φάση του αυτογκόλ. Θα μπορούσε να εξιλεωθεί στις καθυστερήσεις , όμως δεν κατάφερε από ευνοϊκή θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Φραν Βέλεθ: Ο Ισπανός αμυντικός ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Έβγαινε πάντα πρώτος πάνω στον μπάλα, ενώ βοηθούσε και στην ορθολογική ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του.

Νίκολας  Κολάσο: Αγωνίστηκε όχι στην φυσική του θέση, αλλά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, χωρίς, όμως να εντυπωσιάσει.

Μιντζέν Μπάσα: Την  πιο άσχημη εμφάνιση του  με την φανέλα του Άρη πραγματοποίησε ο Αλβανός μέσος, με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και χωρίς να βοηθήσει με κάθετες πάσες , όπως στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Χαβιέρ Ματίγια: Σε πολύ άσχημη μέρα ο Ισπανός , «συναγωνίστηκε» με τον Μπάσα στο ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ανέβασε την απόδοση του, χωρίς, όμως, και πάλι να βοηθήσει την ομάδα του.

Μπρούνο Γκάμα: Δεν έφτασε στα υψηλά επίπεδα απόδοσης των προηγούμενων εμφανίσεων του, ενώ φάνηκε να έχει και αρκετά νεύρα. Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να ισοφαρίσει για τον Άρη, όμως, ο Βελλίδης τον νίκησε στο τετ α τετ.

Ματέο  Γκαρσία: Μόνο η φάση του δοκαριού ήταν ενδεικτική της ποιότητας του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Έκανε πολλά λάθη, ένα εκ των οποίων εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στη φάση του αυτογκολ του Δεληζήση.

Νικολά Ντιγκινί: Λίγα πράγματα από τον Γάλλο επιθετικό, που δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του, είτε αγωνίστηκε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, είτε στη κορυφή της επίθεσης.

Χαμζά  Γιουνές: Σε άσχημη μέρα και ο Τυνήσιος επιθετικός, που δεν τροφοδοτήθηκε, πάντως, από τους συμπαίκτες του. Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τζημόπουλος του έκανε πέναλτι, χτυπώντας τον στο πρόσωπο μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Αλλαγές

Μανώλης Σιώπης: Αδιάκοπο τρέξιμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και βοήθησε την ομάδα του κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Θα έπρεπε να μπει νωρίτερα.

Νίκο Μαρτίνες: Ορεξάτος ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, δικαιούταν και αυτός περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Θωμάς Ναζλίδης: Το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε ήταν μαχητικός και προσπάθησε να βοηθήσει την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ