
Ο Άλβαρο κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Χιμένεθ για το κυριακάτικο ντέρμπι, ενώ αντίθετα ο Μισεουί ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.
Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να υπολογίζει τον Πέδρο Άλβαρο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Πορτογάλος στόπερ κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και διεκδικεί θέση στο κέντρο της άμυνας.
Αντίθετα, δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης ο Μισεουί, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο ισχίο. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι κρίνεται αμφίβολη.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής (παιχνίδια αγωνιστικής μορφής).
Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε ο Πέδρο Άλβαρο. Ο Γκάμπριελ Μισεουί, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο ισχίο από την αναμέτρηση του Κυπέλλου, έκανε θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συνέχισαν τα προγράμματά τους.
Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο “Δασυγένειο” ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (11/01, 19:30), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League».



















