Παπαδόπουλος: «Η ομάδα έχει ψυχολογικό πρόβλημα, τα παρατάει όταν δεχθεί γκολ»

Παπαδόπουλος: «Η ομάδα έχει ψυχολογικό πρόβλημα, τα παρατάει όταν δεχθεί γκολ»

Την ευθύνη για την ήττα κόντρα στην Ξάνθη ανέλαβε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι η ομάδα έχει «ψυχολογικό πρόβλημα» γιατί σταματάει να μάχεται αφότου δεχθεί γκολ.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα από την Ξάνθη. Ο Έλληνας προπονητής των Κρητικών ανέλαβε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όσα πηγαίνουν στραβά στην ομάδα τονίζοντας πως χρειάζεται άμεσα μια νίκη για τη βελτίωση της κατάστασης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού: «Μας αδικεί η εικόνα του παιχνιδιού στο ξεκίνημα του. Μπήκαμε καλά, είχαμε φάσεις όμως δεχτήκαμε γκολ στην πρώτη ευκαιρία που δεχτήκαμε. Η ομάδα έχει ψυχολογικό πρόβλημα γιατί στο πρώτο γκολ που δέχεται, τα παρατάει. Aυτό είναι δική μου ευθύνη και πρέπει να βρω εγώ την λύση. Είναι άσχημη ήττα, χρειαζόμαστε μια νίκη γρήγορα για την βελτίωση της κατάστασης. Μας προβληματίζει η νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών που θα έλεγα ότι δεν δουλεύουν σωστά μέσα στο γήπεδο και όπως πρέπει και αυτό είναι δική μου ευθύνη»!

Αναλυτικά τα λόγια του Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ: «Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα και κερδίσαμε δίκαια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές παίρνεις αυτό που αξίζεις, άλλες όχι. Και με τον Παναιτωλικό αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά και σήμερα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ