Παπαδόπουλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Παπαδόπουλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την τραγική εμφάνιση και τη βαριά ήττα του ΟΦΗ από την Ξάνθη στα Πηγάδια με 3-0.

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο παιχνίδι με την Ξάνθη και μοιραία γνώρισε την ήττα με 3-0. Οι Κρητικοί δεν έχουν γευτεί ακόμα χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της, καθώς μετά από 4 αγωνιστικές έχουν 3 ήττες και μία ισοπαλία.

Η πορεία της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές είναι απογοητευτική, με τον τεχνικό του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την τραγική εμφάνιση στα Πηγάδια. «Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη: «Ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι από τον αντίπαλο στα πρώτα λεπτά. Είχαμε ενέργεια, είχαμε κάποιες φάσεις και με τίποτα δεν έδειχνε πως θα πάει εκεί το παιχνίδι. Δυστυχώς για μας φαίνεται το ψυχολογικό μας πρόβλημα μόλις δεχτούμε γκολ.

Το πρώτο γκολ προήλθε από τρία διαδοχικά λάθη. Μετά απ’ αυτό θα έλεγα ότι δεν αντιδράσαμε. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Τις επόμενες αγωνιστικές πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο επιθετικό. Κυρίως στην αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και στην ψυχολογία, γιατί όσο περνάει ο καιρός και δεν έρχεται νίκη, το ψυχολογικό κομμάτι είναι σημαντικό. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Παρ’ ότι είναι αρχή φαίνεται ότι έχουμε αυτό το ψυχολογικό πρόβλημα. Και δεν θα ψάξω δικαιολογίες για το δύσκολο πρόγραμμα».

Για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα της κρητικής ομάδας: «Έχει να κάνει με το ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση. Με έχει προβληματίσει το γεγονός πως η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ και προσπαθώ και εγώ να βελτιώσω αυτό τον τομέα. Μέχρι τώρα δεν τα έχουμε καταφέρει. Έχω χρησιμοποιήσει αν δεν κάνω λάθος 20 ποδοσφαιριστές και πρέπει να καταλήξω σ’ ένα κορμό για να μη γίνονται τόσες αλλαγές, γιατί δεν είναι σωστό να γίνονται τόσες αλλαγές από Κυριακή σε Κυριακή».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη με την Ξάνθη στο ίδιο γήπεδο για το θεσμό του Κυπέλλου: «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο θεσμός είναι διαφορετικός και αυτές τις μέρες που μένουν, οι παίκτες πρέπει να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για το παιχνίδι που δεν θα το αφήσουμε έτσι. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και για ψυχολογικούς λόγους, για να μας βοηθήσει και στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ