ΠΑΟΚ-ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των «κιτρινόμαυρων» από το παιχνίδι της Τούμπας

Βασίλης Μπάρκας:

Και στα δύο γκολ της ΑΕΚ δεν φέρει ευθύνη. Στο πρώτο η μπάλα πήγε στο σημείο που δεν μπορούσε να αντιδράσει, ενώ στο δεύτερο εκτελέστηκε από κοντά. Από εκεί και πέρα, αντέδρασε καλά σε 1-2 περιπτώσεις που χρειάστηκε.

Μιχάλης Μπακάκης:

Ετρεξε πολύ για να καλύψει αμυντικά ότι έπρεπε, αλλά επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε. Στην επανάληψη με το εις βάρος σκορ της ΑΕΚ ήταν πιο απειλητικός. Περιόρισε τον Μπίσεσβαρ αρκετά.

Ελντερ Λόπες:

Αρκετά δραστήριος στο πρώτο 45λεπτο από αριστερά με τον Μάνταλο, αλλά δίχως ουσία. Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που θα μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα. Αμυντικά δεν είχε… θέματα με τον Λημνιό.

Βασίλης Λαμπρόπουλος:

Ηταν σε κακό βράδυ. Και αυτό τον στιγμάτισε. Και στο 29’ έκανε λάθος εκτίμηση και στο 59’ δεν ήταν εκεί που έπρεπε για να καλύψει το πρώτο δοκάρι πριν από τον Πρίγιοβιτς. Μπορεί να προσπάθησε πολύ, αλλά αυτό δεν έφτανε. Ισως χρειάζεται ανάσες…

Μάριος Οικονόμου:

Ηταν καλός στο πρώτο 45λεπτο και ο πιο σταθερός στόπερ εκ των δύο στην ΑΕΚ. Στο 2-0 δεν πρόλαβε να βγει προ του Πρίγιοβιτς και τον… έχασε. Πάντως, δεν έχασε αρκετές μονομαχίες και στις περισσότερες κέρδισε.

Αντρέ Σιμόες:

Πολλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και του κάνει… κακό στον άξονα του. Ηταν… παντού και βοήθησε αρκετά την ΑΕΚ. Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις μετά την Ολλανδία.

Κώστας Γαλανόπουλος:

Ο Ελληνας χαφ μπορεί να κάλυπτε κενά, μπορεί να έτρεξε χιλιόμετρα και να βοήθησε με τον Σιμόες να δημιουργηθούν ρήγματα, αλλά έπρεπε όταν η ΑΕΚ είχε την μπάλα να πλησιάζει περισσότερο την αντίπαλο περιοχή.

Πέτρος Μάνταλος:

Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν ήταν σε καλό βράδυ. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, από αυτόν περνούσαν τα πάντα, αλλά δεν βοήθησε. Και αυτό τον επηρέασε στο να έχει καθαρό μυαλό. Προσπάθησε πάντως να είναι… παντού και πολύ επιθετικός με αρκετά σουτ και σέντρες.

Τάσος Μπακασέτας:

Πολύ καλή εμφάνιση από τον «φρέσκο» Μπακασέτα, ο οποίος κουβάλησε πολλές μπάλες και απείλησε αρκετά την άμυνα του ΠΑΟΚ. Και ο ίδιος με εκτελέσεις του και με δημιουργία του, έφτιαξε φάσεις για γκολ. Άγγιξε το γκολ με το δοκάρι.

Μάρκο Λιβάγια:

Μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να τον περιορίσει. Ο Λιβάγια είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε γενικώς… τύχη μαζί του, αλλά δεν το έβαλε κάτω και προσπαθούσε συνεχώς να σκοράρει.

Εζεκίελ Πόνσε:

Ο Αργεντίνος δεν ήταν σε καλή βραδιά απόψε στην Τούμπα. Επιχείρησε με τις κινήσεις του να δημιουργήσει χώρους για τους υπόλοιπους επιθετικούς, αλλά και να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Άγγιξε με την κεφαλιά του την ισοφάριση αμέσως μετά το 1-0.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Βίκτωρ Κλωναρίδης:

Στο 64’ μπήκε αντί του Γαλανόπουλου μετά το 2-0 για να δώσει επιθετική πνοή. Δεν τα κατάφερε όμως και κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά.

Ροντρίγκο Γκάλο:

Μπήκε στο 70’ αντί του Πόνσε για να δώσει βοήθειες στη δεξιά πλευρά με την σέντρα του και το καλό πόδι του. Δεν βρήκε όμως ευκαιρίες να το κάνει.

Ούρος Τσόσιτς:

Μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, δίχως να προλάβει να βοηθήσει σε ένα ματς… τελειωμένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ