Μαυρομάτης: «Φανταστικός κόσμος, δεν περίμενα τέτοιο ξεκίνημα»

Μαυρομάτης: «Φανταστικός κόσμος, δεν περίμενα τέτοιο ξεκίνημα»

Ο Φάνης Μαυρομάτης μίλησε για το ιδανικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως ο κόσμος των πρασίνων ήταν φανταστικός.

Ο Φάνης Μαυρομάτης δεν έκρυψε τη χαρά του για το 4/4 του Παναθηναϊκού και παραδέχθηκε πως δεν πίστευε σε ένα τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τονίζοντας παράλληλα πως οι πράσινοι ε΄χουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη. Επίσης ο Έλληνας αμυντικός στάθηκε στη νίκη επί του Λεβαδειακού, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο του τριφυλλιού λέγοντας πως ήταν φανταστικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυρομάτης: «Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα πως παίρνουμε τους βαθμούς. Στο πρώτο μισό μπήκαμε καλά στο γήπεδο, στο δεύτερο ρίξαμε λίγο τους τόνους. Κοιτάμε το επόμενο ματς.

Θα αναλύσουμε τα αρνητικά, να δούμε τι δεν πήγε καλά για να βελτιώσουμε την εικόνα μας ακόμα παραπάνω. Ο κόσμος ήταν φανταστικός, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, τους θέλουμε και στο επόμενο. Δεν είχα στο μυαλό μου τέτοιο ξεκίνημα αλλά όσο περνάει ο καιρός η εικόνα μας γίνεται όλο και καλύτερη».

Aπό την πλευρά του ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των πράσινων Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ανέφερε: «Ήταν πολύ καλό το ματς, το σκορ το καλύτερο! Με την ομάδα δεθήκαμε και αμυνθήκαμε καλά όταν ο Λεβαδειακός ανέβηκε στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι δεμένοι, να παίρνουμε νίκες, έχουμε δρόμο ακόμα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Έχουμε 4/4, σε κάθε ματς αποδεικνύουμε στον κόσμο πως είμαστε δυνατή ομάδα, να συνεχίσει να είναι δίπλα μας. Ήταν καλή εμπειρία το σημερινό για μένα, μπαίνω στο νόημα σιγά σιγά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ