AEK : «Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια»

AEK : «Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια»

Η ΑΕΚ έχει σπάσει τα δοκάρια στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τους παίκτες της να τα έχουν σημαδέψει έξι φορές κάνοντας τον ύμνο της... πραγματικότητα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ φαίνεται πως πήραν στα σοβαρά του στίχους από τον ύμνο της ομάδας και έχουν βαλθεί να σπάσουν τα δοκάρια σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Super League.

Και πως αλλιώς να το εξηγήσει κανείς όταν έξι φορές ήδη η μπάλα έχει βρει σίδερο από προσπάθεια παίκτη της ΑΕΚ. Και αν τις προηγούμενες δεν στοίχισε, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν από τους βασικούς λόγους της ήττας καθώς αν το δοκάρι του Λιβάγια είχε γίνει γκολ, θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Με τα «αν» βέβαια δεν γίνεται δουλειά.

Πρώτος στη σχετική λίστα και πιο άτυχος απ’ όλους, ο Τάσος Μπακασέτας που έχει δει δύο φορές την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι σε δικό του σουτ (με τον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ). Από ένα έχουν οι Λαμπρόπουλος, Κλωναρίδης, Μάνταλος και Λιβάγια.

H AEK είναι μακράν πρώτη στη σχετική λίστα από τις ομάδες της Super League, με τον Άρη να ακολουθεί με 4 και τον Ολυμπιακό να έχει 3.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ