Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τα ματς με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τα ματς με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Πετράκης αναγκάστηκε να βγάλει... διπλή αποστολή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού την Τρίτη (25/09) αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και το Σάββατο (29/09) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Μετά τη μεγάλη νίκη του απέναντι στον Άρη το περασμένο Σάββατο (22/09), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague, ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας την Τρίτη (25/09) και τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα το Σάββατο (29/09).

Οι Ηπειρώτες δίνουν και τα δύο αυτά ματς εκτός έδρας, με συνέπεια ο Γιάννης Πετράκης να αναγκαστεί να βγάλει αποστολή και για τα δύο παιχνίδι, ώστε να διαμείνει στην Αθήνα στο μεσοδιάστημα, δηλαδή μέχρι την αναμέτρηση με τους Πράσινους στο ΟΑΚΑ.

Σε σχέση με την αποστολή κόντρα στον Άρη ο Πετράκης θα έχει στην διάθεση του Κακούμπα, Κάστρο, Λιάσο, Λουκίνα, Κούζικ, Ντόλοβατς και Ξυδά. Εντός βρίσκεται φυσικά και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος πλέον είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να αρχίσει να συνεισφέρει, ακόμα και από θέση βασικού.

Αναλυτικά: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Κακούμπα, Ευαγγέλου, Τσικάρσκι, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Αποστολόπουλος, Λιάσος, Νικολιάς, Λουκίνας, Λεό, Κούζικ, Ντόλοβατς, Μυστακίδης, Ξυδάς, Αθανασιάδης, Γιάκος, Κριζμάν, Βιντάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ