Παναθηναϊκός : Κανένα σημάδι ρευστότητας ακόμα απ’ τον Παϊρότζ

Μέχρι και πριν από λίγες ώρες, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση από την πλευρά του Ταϊλανδού για το πότε θα μπουν χρήματα στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Παναθηναϊκός : Κανένα σημάδι ρευστότητας ακόμα απ’ τον Παϊρότζ | to10.gr

Καμία ενημέρωση δεν έχει υπάρξει από πλευράς του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προς τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με το πότε θα μπουν τα χρήματα στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Όπως υποστηρίζουν από την πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, μέχρι και χθες αργά το βράδυ δεν υπήρχε εξέλιξη, ούτε σημάδια… ρευστότητας. Από την πλευρά του Παϊρότζ έλεγαν την περασμένη εβδομάδα ότι χρήματα θα μπουν Τετάρτη – Πέμπτη, ωστόσο κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν προκύπτει.

Αν ο Παϊρότζ δεν βάλει χρήματα ούτε αυτή την εβδομάδα, εύλογα θα προκύψει νέα… αμφισβήτηση από πλευράς του κόσμου προς το πρόσωπό του, όπως και από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

Μπορεί να έχει μπροστά του τέσσερις μήνες για να προχωρήσει στην Αύξηση (η οποία, ωστόσο, δεν θα του δώσει όλες τις μετοχές με τα 10 εκατομμύρια ευρώ που υποτίθεται πως θα βάλει), αλλά λόγος καθυστέρησης πια δεν υπάρχει, από τη στιγμή που η ιστορία… σέρνεται εδώ και πέντε μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο