Original για Γεντί Κουλέ: «Θα υπάρχει εθνοφυλακή σε βαπόρια και αεροπλάνα;»

Original για Γεντί Κουλέ: «Θα υπάρχει εθνοφυλακή σε βαπόρια και αεροπλάνα;»

Η αντίδραση της Original για την απόφαση για μετακίνηση μεμονωμένων οπαδών της ΑΕΚ το Σάββατο στο Γεντί Κουλέ

Ολα δείχνουν ότι τελικά μετά από… παλινωδίες, ο κόσμος της ΑΕΚ θα είναι το Σάββατο στο Γεντί Κουλέ. Ωστόσο, δημιουργεί ερωτηματικά η απόφαση για «μετακίνηση μεμονωμένων οπαδών» και όχι οργανωμένα όπως γίνεται πάντα και έγινε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Για τον λόγο αυτό η Original 21 εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:

«Το γεγονός του ανοίγματος της θύρας 6 στο Ηράκλειο μπορούμε να το λάβουμε επιτέλους ως ένα βήμα προς ισονομία το οποίο όμως δεν θα έχει καμία ουσία αν δεν έχει συνέχεια.

Όλα -μαζί κι ο Βασιλειάδης- θα κριθούν σε βάθος χρόνου γιατί η εμπειρία τόσων ετών στο κουρμπέτι της οπαδικής ζωής μας έχει αποδείξει ότι οι….»αποφάσεις φωτοβολίδα» δίνουν και παίρνουν.

Αυτή που σίγουρα έχει κριθεί είναι η αστυνομία που προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταδυναστεύσει κάθε έννοια δημοκρατίας και να δώσει τίτλους σερίφη σε ανύπαρκτες οντότητες που γεννούν χίμαιρες για να δημιουργήσουν προβλήματα από το πουθενά και να γλιτώσουν μερικές ώρες δουλειάς ανταλλάσσοντας της με ….άραγμα σε γνωστά ταχυφαγεία.

Σε αυτό το πλαίσιο χαιρετίζουμε την ανακοίνωση των snakes για την ουσία των γραφομενών τους! Μας χωρίζουν χιλιάδες πράγματα, δεν θα γίνουμε φίλοι ποτέ, αλλά η προσπάθεια για το συνταγματικό δικαίωμα της μετακίνησης οπαδών-πολιτών από μια πόλη σε μια άλλη για την παρακολούθηση ενός αγώνα είναι κοινή.

Και μιας ο λόγος για μετακίνηση η απορία που εύλογα προκύπτει είναι η εξής: Μας λέτε ελάτε μεμονωμένα… Τι σημαίνει αυτό; Η ΑΕΚ δεν είναι μια συνοικιακή ομάδα, αλλά σύλλογος με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο το κόσμο που θέλουν και γουστάρουν να ακολουθούν την ομάδα παντού έχοντας κάνει τρόπο ζωής τους την στήριξη της κιτρινόμαυρης ιδέας. Άρα οι δεκάδες ή και εκατοντάδες φίλοι του συλλόγου που θέλουν να ταξιδέψουν για να υποστηρίξουν την ΑΕΚ από την Αθήνα μέχρι τον Έβρο και από το Λονδίνο μέχρι τη Κύπρο πως θα το κάνουν;

Θα υπάρχει …εθνοφυλακή στα σημεία …διαφυγής όπως βαπόρια και αεροπλάνα για να τους πουν ένα μεγαλοπρεπές στοπ; Μας μπερδεύετε! Εσκεμμένα μάλλον…

AEKΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ