Η σιγουριά του Ουζουνίδη: «Αλλη ΑΕΚ με Μπογέ»

Η σιγουριά του Ουζουνίδη: «Αλλη ΑΕΚ με Μπογέ»

Ο Αργεντινός άσος μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του και ο Ουζουνίδης περιμένει πως και πώς να τον έχει στη διάθεσή του.

Ο Λούκας Μπογέ αποτέλεσε το καλοκαίρι μια σημαντική επένδυση για την ΑΕΚ. Ο 22χρονος άσος της Τορίνο αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική ομάδα με ένα ποσό που πλησίασε μαζί με το ενοίκιο το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ για την αγορά του υπάρχει ρήτρα που φτάνει στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που η Ένωση μπορεί να δώσει τμηματικά, εφόσον αποφασίσει να τον κάνει δικό της.

Ο Μπογέ από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην ΑΕΚ έδειξε πως θα αποτελέσει ένα από τα βαρόμετρα της φετινής ομάδας. Τεχνίτης, εκρηκτικός και με αυτό το λάτιν ταπεραμέντο, που φέρνει στο παιχνίδι του το απρόβλεπτο. Ωστόσο, πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Σέλτικ, όπου θα ξεκίναγε και βασικός, χτυπήθηκε από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών. Έναν ύπουλο τραυματισμό που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι πιθανό να αφήσει τον ποδοσφαιριστή εκτός για μεγάλο διάστημα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για σχεδόν σίγουρη επέμβαση, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα του Μπογέ. Ο Αργεντινός άσος ωστόσο έδειξε από την αρχή τη διάθεση να δώσει τη δική του μάχη, για να αποφύγει αυτή την εξέλιξη και να επιστρέψει το συντομότερο στην αγωνιστική δράση. Ο Μπογέ κατάφερε να κερδίσει αυτόν τον αγώνα, καθώς ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στη θεραπεία.

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο 22χρονος άσος κάνει ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας συνεχώς στροφές. Και μέσα στις επόμενες μέρες θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Είναι σαφές πως η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση έχει ξεκινήσει.

Στόχος του Μπογέ είναι αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη διακοπή του πρωταθλήματος, να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει πως και πως την επιστροφή του Αργεντινού άσου, για τον οποίο δηλώνει σίγουρος πως είναι ικανός να αλλάξει εντελώς την εικόνα της ΑΕΚ. Μιας και πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ανεβάζοντας με την παρουσία του επίπεδο την Ένωση. Γι’ αυτό και με όποιον μιλάει για το θέμα του Μπογέ, εμφανίζεται απόλυτα βέβαιος για τα όσα μπορεί να δώσει στην ΑΕΚ ο 22χρονος επιθετικός, από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά, όταν και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα Κιτρινόμαυρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ