Καμπετσής: «Πείθουμε τον κόσμο μας, να μείνουμε προσγειωμένοι»

Καμπετσής: «Πείθουμε τον κόσμο μας, να μείνουμε προσγειωμένοι»

Ο Αργύρης Καμπετσής μίλησε για το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, για το γκολ του κόντρα στον Λεβαδειακό ενώ τόνισε πως δεν φοβάται πως θα πάρουν αέρα τα μυαλά των παικτών.

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μέχρι στιγμής με την ομάδα όχι απλά να νικά και να έχει το απόλυτο σε τέσσερις αγωνιστικές αλλά να αποδίδει και εξαιρετικά στο χορτάρι. Ο Αργύρης Καμπετσής και οι συμπαίκτες του ωστόσο παραμένουν προσγειωμένοι, όπως δήλωσε ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» καθώς ακόμη δεν έχουν πετύχει τίποτα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμπετσή:

Για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαδειακό, είπε: «Είναι σημαντικό γεγονός για μένα γιατί είναι μια επιβράβευση και μου δίνει κίνητρο να δουλέψω περισσότερο ώστε να πετύχω κι άλλα γκολ και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Γιατί αυτός είναι ο απώτερος στόχος για έναν παίκτη, να βοηθάει την ομάδα του».

Για το αν φοβάται πως θα πάρουν αέρα τα μυαλά των παικτών: «Θα προσπαθήσουμε να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Το νικηφόρο σερί έχει ανεβάσει τη ψυχολογία μας, πιστεύω ότι έχουμε ικανοποιήσει τον κόσμο και τον πείθουμε σιγά-σιγά να έρθει κοντά μας πιο μαζικά… Δεν φοβάμαι ότι θα πάρουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί έχουμε και τους κατάλληλους ανθρώπους να μας βοηθήσουν».

Γι’ αυτό που τους λένε οι Δώνης και Νταμπίζας: «Ότι δεν έχουμε πετύχει τίποτα και είμαστε ακόμα στην αρχή. Με τις τέσσερις νίκες δεν έχουμε κερδίσει κάτι και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να μείνουμε προσγειωμένοι, να δουλεύουμε σκληρά και να γινόμαστε καλύτεροι. Μόνο έτσι θα πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ