Άρης: Ο Τεχέρο και τα ερωτηματικά

Άρης: Ο Τεχέρο και τα ερωτηματικά

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου δεξιού μπακ Τεχέρο και πιθανή την επιστροφή των Μεντίλ και Καντεβέρε.

Με δεδομένα αλλά και ερωτηματικά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, καθώς ο Ισπανός τεχνικός δεν ανακοίνωσε, όπως συνηθίζει άλλωστε το τελευταίο διάστημα, αποστολή.

Δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Τεχέρο, ενώ πιθανότατα θα μείνουν εκτός και οι Γαλανόπουλος και Μισεουί, που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους. Αντίθετα, ερωτηματικό αποτελεί το αν θα ταξιδέψουν στον Βόλο οι Καντεβέρε και Μεντίλ.

Διαβάστε επίσης: Ο «μαέστρος» Γουόκαπ, το +44 του Νιλικίνα και η τριάδα που ξεχώρισε (pics, vid)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (14/02, 20:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.

Στην τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό παιχνίδι το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής.

Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς συνέχισαν τα προγράμματά τους. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Άλβαρο Τεχέρο (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες).

* Η αποστολή του ΑΡΗ θα μεταβεί το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ