Ξένους διαιτητές ζήτησε ο Αρης, θετική η Λίγκα

Ξένους διαιτητές ζήτησε ο Αρης, θετική η Λίγκα

Θετική η Λϊγκα στο αίτημα της ΠΑΕ Άρης ώστε στα ντέρμπι των κιτρινόμαυρων να ορίζονται διαιτητές από το εξωτερικό. «Ο Άρης συγκαταλέγεται μεταξύ των πέντε μεγάλων ομάδων», τόνισε ο Καρυπίδης.

Εμμένει στο αίτημα του για ξένους διαιτητές στα παιχνίδια του ο Άρης. Το σχετικό αίτημα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ συζητήθηκε στο σημερινό (Παρασκευή 28/9) συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.

Η ανταπόκριση της Λίγκας ήταν θετική προς τον Άρη που θέλει ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι με τις άλλες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Θόδωρος Καρυπίδης τόνισε ότι η ομάδα του συγκαταλέγεται στα πέντε κορυφαία κλαμπ της χώρας, συνεπώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αναλόγως από τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στάθηκε στην εντυπωσιακή παρουσία των οπαδών του Άρη σε κάθε ματς, τονίζοντας τη συσπείρωση που δείχνουν οι φίλαθλοί του.

«Απαιτούμε ισονομία σε όλα τα επίπεδα κι αυτό που δικαιούμαστε», ήταν το κεντρικό νόημα της θέσης του κ. Καρυπίδη προς τους άλλους προέδρους και ιδιοκτήτες των ομάδων.

Πλέον η ΠΑΕ Άρης θα αποστείλει σχετικό έγγραφο στην ΚΕΔ, καθώς αυτή είναι η αρμόδια για την τελική απόφαση, ενώ φυσικά θα ενημερωθεί και η UEFA. Πλέον οι κίτρινοι ρίχνουν το «μπαλάκι» στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τον Μέλο Περέιρα και περιμένουν το αίτημα τους να γίνει δεκτό και στα ντέρμπι του Άρη να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ