Η Super League εκβιάζει: Με μπαράζ, αναδιάρθρωση «γιοκ»

Η Super League εκβιάζει: Με μπαράζ, αναδιάρθρωση «γιοκ»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνεταιρισμός μετά το Δ.Σ. της Παρασκευής για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Στο επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο της Super League που έγινε την Παρασκευή (28/9) συζητήθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης το οποίο θεωρητικά έχει λήξει με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που δεν έκανε δεκτή την προσφυγή της Λίγκας.

Ο συνεταιρισμός, όπως έγραψε νωρίτερα to10.gr, εμμένει στην απόφαση του να μην γίνει μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της Λίγκας και τον 2ο της Football League παρά μόνο να υποβιβαστούν τρεις ομάδες και να προβιβαστεί μία και θα προσπαθήσει να βρει το νομικό παράθυρο για να περάσει το αίτημα της.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μάλιστα, μετά το τέλος του συμβολαίου θέτει θέμα ακύρωσης της αναδιάρθρωσης εφόσον δεν περάσει το αίτημα του να μην γίνει μπαράζ.

«Αποφάσισε να εμμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο, χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών».

Αυτό βέβαια θα σημαίνει ότι θα «ακυρωθεί» το τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχει η ΕΡΤ με τις επτά ομάδες και το πρωτάθλημα θα τιναχτεί στον αέρα. Μπάχαλο προ των πυλών δηλαδή…

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1) Αποφάσισε να εμμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο, χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών».

2) Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της S.L. να καταρτίσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και να συγκαλέσει την ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα κρίνει επ’αυτών.

3) Εγκρίθηκε το πρόγραμμα 7ης-11ης αγωνιστικής το οποίο θα αναρτηθεί εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα ικανοποίησης σχετικών αιτημάτων.

4) Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τον ορισμό ξένων διαιτητών θα διαβιβαστεί στην ΚΕΔ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ