Υποδοχή και αποθέωση για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο (pics)

Υποδοχή και αποθέωση για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο (pics)

Οι οπαδοί της Ενωσης περίμεναν καρτερικά στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» την «κιτρινόμαυρη» αποστολή και αποθέωσαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ ταξίδεψε το βράδυ της Παρασκευής η ΑΕΚ, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να γνωρίζουν την αποθέωση κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Οι οπαδοί της Ενωσης περίμεναν καρτερικά τους Κιτρινόμαυρους έξω από τις πύλες του αεροδρομίου και αποθέωσαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έκαναν τη νύχτα μέρα και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Τα συνθήματα και τραγούδια των ΑΕΚτζήδων «ζέσταναν» την ατμόσφαιρα και έκαναν τους πρωταθλητές να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Οι δύο πλευρές έδωσαν ραντεβού το απόγευμα του Σαββάτου στο Γεντί Κουλέ, όπου η Ενωση θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Υπενθυμίζουμε ότι στο γήπεδο των Ομιλιτών θα υπάρχει και θύρα για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των Κιτρινόμαυρων στο Ηράκλειο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ