Η πρώτη (δύσκολη) στροφή για Τσιγκρίνσκι στο Γεντί Κουλέ

Η πρώτη (δύσκολη) στροφή για Τσιγκρίνσκι στο Γεντί Κουλέ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα δώσει το πρώτο απαιτητικό του παιχνίδι με την φανέλα της ΑΕΚ για φέτος απόψε κόντρα στον ΟΦΗ

Το φετινό καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο έμπειρος Ουκρανός στόπερ υπέστη θλάση β’ βαθμού στις 21 Ιουλίου (στο Περιστέρι στο φιλικό με τον Ατρόμητο) και το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την σεζόν 2018/19 έφτασε να γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της Super League. Έπαιξε βασικός ο Τσιγκρίνσκι, αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν έκανε φάσεις και έτσι ήταν χαμηλής δυναμικότητας από πλευράς πίεσης για τους στόπερ το εν λόγω παιχνίδι.

Ο 32χρονος αμυντικός εκτός του 90λεπτου με τον Πανιώνιο έπαιξε και ένα 45λεπτο στο φιλικό των Τρικάλων, δεν είχε άλλη ευκαιρία για αγωνιστικό ρυθμό εκτός των προπονήσεων. Η απουσία του Μάριου Οικονόμου από το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, φέρνει τον Τσιγκρίνσκι ξανά στην 11αδα. Και όλα δείχνουν μαζί με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στα στόπερ, όπως και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις ο Μπάρκας αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπακάκης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χουλτ στο αριστερό άκρο (και ο Λόπες στην… εξίσωση λόγω της απουσίας του με την Μπενφίκα), φαβορί για τον άξονα είναι ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο, αλλά υπάρχει πάντα η σκέψη και για τον Τσόσιτς που έχει χρησιμοποιηθεί φέτος αρκετά στα χαφ.

Στα άκρα της επίθεσης οι Μάνταλος και Μπακασέτας είναι οι δύο επιλογές, με τον Γιαννιώτα αουτσάιντερ, ενώ στην επίθεση απόντος Λιβάγια ο Πόνσε με τον Κλωναρίδη είναι οι επικρατέστεροι.

Η ΑΕΚ μετά τον ΟΦΗ θα μπει αμέσως στο… πλάνο για τον αγώνα με την Μπενφίκα, όπου δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λιβάγια-Λόπες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ