Λάρισα – Παναιτωλικός 1-0

Λάρισα – Παναιτωλικός 1-0

Η θεσσαλική ομάδα νίκησε τον Παναιτωλικό 1-0 στο ντεμπούτο του Τζιανούκα Φέστα στον πάγκο των βυσσινί. Ο Μιλοσάβλιεβιτς πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της Λάρισας έκανε ο Τζιανλούκα Φέστα καθώς η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού, πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη της νίκη στο πρωτάθλημα. Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στους βυσσινί πέτυχε ο Μιλοσάβλιεβιτς στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Η Λάρισα είχε ιδανικό ξεκίνημα στο ματς καθώς κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Η θεσσαλική ομάδα άνοιξε το σκορ με γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς, με τον παίκτη της Λάρισας να έχει βέβαια και την τύχη στο πλευρό του, καθώς ευνοήθηκε από κόντρα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς, πέτυχαν γκολ και πίεσαν μάλιστα τον Παναιτωλικό ψάχνοντας και δεύτερο γκολ. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Αγρινίου πέρασε ένα δύσκολο 15λεπτο αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησε ν’ απειλήσει αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους, καθώς ο Παναιτωλικός δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λάρισα ξεκίνησε με καλό ρυθμό και το δεύτερο μέρος. Πίεσε τον Παναιτωλικό για να πετύχει δεύτερο γκολ και είχε μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 61’ με τον Ντέλετιτς. Γενικά οι Θεσσαλοί είχαν καλύτερη εικόνα και στο δεύτερο μέρος και δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Αγρινίου να γίνει απειλητική. Η Λάρισα ήταν καλύτερη, άξιζε τη νίκη και μάλιστα θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ.

Διακοπή και μολότοφ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ακούστηκαν εκρήξεις εκτός γηπέδου και υπήρξε ρίψη μολότοφ από αγνώστους. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους ταραξίες και ο διαιτητής του αγώνα αναγκάστηκε να διακόψει στο 10’ το ματς για τρία λεπτά. Το παιχνίδι ξανάρχισε μετά την τρίλεπτη διακοπή και δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα.

Το «κλειδί»: Η Λάρισα κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο τρίτο μόλις λεπτό του παιχνιδιού κι αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το 10άρι: Ο Μιλοσάβλιεβιτς πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς και είχε γενικά μια πολύ καλή απόδοση στο ματς. Ήταν ο πιο πολύτιμος παίκτης των γηπεδούχων.

Στον πάγκο: Η αδυναμία του Παναιτωλικού να σκοράρει. Είναι θέμα που σίγουρα πρέπει να απασχολήσει τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Τραϊανό Δέλλα.

Γιατί κόουτς: Ο Παναιτωλικός αιφνιδιάστηκε από το δυνατό ξεκίνημα της Λάρισας και αυτό του στοίχισε σε μεγάλο βαθμό.

Λάρισα – Παναιτωλικός 1-0

Διαιτητής: Κουτσιαύτης.

Γκολ: 3’ Μιλοσάβλιεβιτς

Λάρισα: Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπάλλας (68’ Κόεφ), Φατιόν, Ντέλετιτς, Κούνιτς (92’ Γρομητσάρης), Πίτι (75’ Μόρσι), Μιλοσάβιεβιτς.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας (70’ Λουσέρο), Τσοκάνης, Πάουλο, Έρικσον, Ντιας, Μάζουρεκ (78’ Μανά), Μπαρμπόσα (62’ Καμαρά), Μοράρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ