Ανανεώνει άμεσα με την ΑΕΚ ο Λόπες!

Ανανεώνει άμεσα με την ΑΕΚ ο Λόπες!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινώνησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και του ζήτησε να μεταφέρει στον Λόπες πως άμεσα θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του

Όλη η ΑΕΚ είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Έλντερ Λόπες, που όπως διαβάσατε νωρίτερα έχει υποστεί κατά πάσα πιθανότητα ρήξη πρόσθιου χιαστού. Οι άνθρωποι της Ένωσης στηρίζουν τον Πορτογάλο μπακ ηθικά αλλά και ουσιαστικά, με πρώτο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επικοινώνησε νωρίτερα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον ενημέρωσε να μεταφέρει προς τον Λόπες, πως η Ένωση θα προχωρήσει άμεσα στην ανανέωση του συμβολαίου του!

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει επαναληφθεί και με άλλες περιπτώσεις παικτών κατά το παρελθόν και φανερώνει το πώς λειτουργεί η ΑΕΚ γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εκεί όπου όλοι είναι μια οικογένεια, στηρίζοντας στα δύσκολα ο ένας τον άλλο. Κάτι που θα πράξει και με την περίπτωση του Λόπες η ΑΕΚ, προσφέροντάς του άμεσα νέο συμβόλαιο, προκειμένου να νιώσει σιγουριά και να δουλέψει χωρίς άγχος, για την καλύτερη δυνατή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ