ΟΦΗ-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε την απόδοση των «κιτρινόμαυρων» στο Γεντί Κουλέ.

Η ΑΕΚ επικράτησε με άνεση του ΟΦΗ εκτός έδρας με 3-0 και σκόρερ τους Πόνσε, Μπακασέτα και Γκάλο. Ας δούμε τα πεπραγμένα των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ:

Βασίλης Μπάρκας: Όσο παιζόταν το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν… θεατής. Ο ΟΦΗ δεν τον ανησύχησε, δεν τον απείλησε και για να επέμβει έπρεπε να φτάσουμε στο 54’. Με το παιχνίδι… τελειώνει στο β’ ημίχρονο ήταν αποτελεσματικός όποτε χρειάστηκε.

Ροντρίγκο Γκάλο: Πολύ καλή και… δυνατή επανεμφάνιση για τον Γκάλο. Εξαιρετικός στα ανεβάσματα του από δεξιά, όπου είχε σχεδόν μόνος του την πλευρά, με τον Μπακασέτα να συγκλίνει πολύ. Στο 0-2 είχε μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, δείγμα του… γλυκού ποδιού του, με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα από την γραμμή της περιοχής στο γάμα της εστίας του ΟΦΗ.

Ελντερ Λόπες: Είχε πολλά προβλήματα στην αριστερή πλευρά, μιας και αμυντικά ήταν ευάλωτος. Πολλές φορές ο Πλατέλλας τον ταλαιπώρησε, ακόμη και αν δεν έφτιαξε φάση ο ΟΦΗ. Δεν ήταν στο πνεύμα του αγώνα και τελικά σε μια ανύποπτη φάση με το ματς… καθαρισμένο, τέντωσε το πόδι του και βγήκε τραυματίας με ζημιά.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ώριμη εμφάνιση από έναν αμυντικό που όταν είναι καλά είναι top. Ο Τσιγκρίνσκι διάβασε το παιχνίδι του ΟΦΗ, μοίραζε όπου έβλεπε κενό για να χτυπήσει η ΑΕΚ, ενώ αμυντικά χρειάστηκε ελάχιστα να επέμβει και όποτε το έκανε είχε επιτυχία. Εξαιρετικό 90λεπτο που τον βάζει ξανά στην εξίσωση για βασικό στην 11αδα.

Ούρος Τσόσιτς: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Σέρβο στόπερ που δείχνει ότι αποκτά αγωνιστικό ρυθμό σιγά-σιγά. Και αυτό το 90λεπτο τον βοήθησε πολύ. Ο Τσόσιτς όπου χρειάστηκε κέρδισε μονομαχία και έδειξε πλέον ότι θα διεκδικεί ισότιμα μια θέση στην 11αδα.

Αντρέ Σιμόες: Επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις ο Πορτογάλος. Ήταν εξαιρετικός στην Κρήτη, πολλά και καθοριστικά τρεξίματα. Καλή επανεμφάνιση ενόψει Μπενφίκα και Ολυμπιακού.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ήταν καλή εμφάνιση για τον νεαρό Ελληνα, δείχνοντας ότι οι συνεχόμενες συμμετοχές του κάνουν καλό. Είχε περισσότερο ουσία από ποτέ στο παιχνίδι του.

Πέτρος Μάνταλος: Τα πάντα στο παιχνίδι της ΑΕΚ από την μέση και μπροστά περνούν από τα πόδια του. Ο αρχηγός έπαιξε αριστερά στην επίθεση με τον Κομεσίδη αντίπαλο και τον ταλαιπώρησε πολύ. Έφτιαξε φάσεις, οργάνωση το παιχνίδι και έδειξε σε καλό επίπεδο ενόψει των επόμενων δύσκολων αγώνων.

Τάσος Μπακασέτας: Είναι πολύ καθοριστικός και ουσιαστικός πλέον στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Κατάφερε να κάνει πολλά στο α’ ημίχρονο και με μια έμπνευση του και ένα δυνατό σουτ έβαλε το πρώτο κρίσιμο γκολ. Μετά τελείωσαν όλα. Ουσιαστικός για ακόμη ένα ματς, άγγιξε το γκολ και στο β’ ημίχρονο.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Έπαιξε για μία ώρα στο παιχνίδι και συμμετείχε αρκετά στο πρέσινγκ. Μπορεί να μην είχε φάσεις για γκολ, ωστόσο πίεζε πολύ και σε μία από αυτές τις φάσεις έκλεψε από τον Κομεσίδη και τον ανάγκασε σε ανατροπή και αποβολή. Φάση στην οποία έγινε και το 0-2.

Εζεκίελ Πόνσε: Ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, αλλά δεν είχε καλά τελειώματα. Και έτσι δεν ήρθε το γκολ όταν έπρεπε και το πλησίασε… Στο 2’ με κεφαλιά, στο 8’ και στο 12’ με προβολή. Δεν εμφανίστηκε ξανά στο ματς αφού δεν μπόρεσε να βγει σε θέση για γκολ, ενώ στο 0-3 ήταν εκεί που έπρεπε και έβαλε το γκολ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Γιάννης Γιαννιώτας: Το καλό είναι ότι μπήκε στο 58’ και είχε αρκετό χρόνο να δείξει πράγματα. Το κακό είναι ότι δεν το έκανε. Πέρασε ως αριστερό εξτρέμ όταν το παιχνίδι ήταν τελειωμένο και έδειξε ξανά διάθεση και ταχύτητα, αλλά καμία συμμετοχή στο παιχνίδι της ΑΕΚ και καμία συνεργασία.

Γιώργος Γιακουμάκης: Είχε περίπου 25 λεπτά στη διάθεση του ως σέντερ φορ για να πάρει την ευκαιρία του. Έστρωσε μια καλή ευκαιρία στον Μπακασέτα, αλλά από εκεί και πέρα δεν εμφανίστηκε σε θέση για γκολ στην περιοχή. Είχε μόνο ένα καλό σουτ εκτός περιοχής.

Νίκλας Χουλτ: Μπήκε στον αγώνα στο τελευταίο 20λεπτο όταν τραυματίστηκε ο Λόπες. Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά παρά μόνο να κρατά την θέση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ