Η κριτική των παικτών του Άρη

Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο Άρης δυσκολεύτηκε αλλά πήρε πολύ σημαντική νίκη στο Βικελίδης επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, με πολλούς κιτρινόμαυρους να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Άρης αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στον αξιόλογο Αστέρα Τρίπολης, πήρε τη νίκη στα τελευταία λεπτά με γκολ των Γιουνές και Γκαρσία. Πέραν των σκόρερ ας δούμε ποιοι άλλοι παίκτες έκαναν τη διαφορά απόψε για την ομάδα του Πάκο Ερέρα.

Χουλιάν Κουέστα

Απλός θεατής του αγώνα ο Ισπανός τερματοφύλακας , που δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, με εξαίρεση την φάση με τον Τρόνσο στο πρώτο ημίχρονο.  Όποτε χρειάστηκε, πάντως, έδειξε να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Μανώλης Τζανακάκης

Δεν  αντιμετώπισε προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά ανεβάσματα από την δεξιά πλευρά και έδωσε βοήθειες στον Γκαρσία, ενώ με την είσοδο του Μαρτίνες , έμενε στα μετόπισθεν, έχοντας προφανώς τέτοιες οδηγίες από τον Ερέρα.

Γιώργος Δεληζήσης

Καλό παιχνίδι από τον αρχηγό του Άρη, που κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντίπαλους επιθετικούς, ενώ  δεν επέτρεψε στον Μανιά να φανεί καθόλου.

Φραν Βέλεθ

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ισπανό αμυντικό, που έβγαινε πάντα πρώτος πάντα στην μπάλα, ενώ βοήθησε σημαντικά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του, κουβαλώντας την μπάλα μέχρι την μεσαία γραμμή.

Άλεξ Μενέντεθ

Λίγα πράγματα από  τον Ισπανό αμυντικό στο επιθετικό κομμάτι, καθώς δεν βοήθησε ούτε με σέντρες, ούτε με προωθήσεις. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Μιτζέν Μπάσα

Πολύ καλή  παρουσία από τον Αλβανό μέσο, που έτρεχε αδιάκοπα στην μεσαία γραμμή και με το γνωστό πείσμα του κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντίπαλους παίκτες, ενώ βοήθησε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τις κάθετες πάσες του.

Χαβιέ Ματίγια

Παίκτης υψηλής ποιότητας και ευφυΐας, ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Άρης στο δημιουργικό τομέα στο πρώτο ημίχρονο. Στα τελευταία λεπτά έδειχνε να μένει από δυνάμεις και δικαιολογημένα έγινε αλλαγή από τον Ερέρα.

Νικολάς Κολάσο

Ακόμα μια μέτρια παρουσία από τον Αργεντινό μέσο, που δεν έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει τις πολύ καλές συστάσεις με τις οποίες αποκτήθηκε από τον Άρη.

Ματέο Γκαρσία

Για ακόμα ένα παιχνίδι πήρε από το χέρι τον Άρη και τον οδήγησε σε μια νίκη.  Με την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση έκανε άνω κάτω την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης, κέρδισε το πέναλτι με τον οποίο ο Άρης άνοιξε το σκορ και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για την ομάδα του στις καθυστερήσεις με το γκολ που σημείωσε.

Νικολά Ντιγκινί

Μέτρια εμφάνιση από τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, που εγκλωβίστηκε στο ασφυκτικό μαρκάρισμα των αμυντικών του Αστέρα Τρίπολης. Είχε διάθεση αλλά δεν κατάφερε να αναπληρώσει το κενό του Μπρούνο Γκάμα.

Χαμζά Γιουνές

Δεν φάνηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως, όταν η μπάλα «έκαιγε» πήρε την ευθύνη και άνοιξε το σκορ για τον Άρη, ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκαρσία.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Θωμάς Ναζλίδης

Έδωσε πολλές μάχες, κράτησε την μπάλα και βοήθησε την ομάδα του.

Νίκο Μαρτίνες

Πολύ καλή παρουσία από τον Αργεντινό μέσο, που με την τεχνική του κατάρτιση και τις κάθετες πάσες του, δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Αστέρα Τρίπολης.

Μανώλης Σιώπης

Μαζί με τον Μαρτίνες άλλαξαν την ροή του αγώνα, όταν μπήκαν ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Εξαιρετική η κάθετη πάσα του, στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ