Ερέρα : «Συγχαρητήρια στους τρεις παίκτες που άλλαξαν το ματς»

Ερέρα : «Συγχαρητήρια στους τρεις παίκτες που άλλαξαν το ματς»

Ο Πάκο Ερέρα αποθέωσε τους Ναζλίδη, Μαρτίνες και Σιώπη που πέρασαν ως αλλαγές και άλλαξαν προς το καλύτερο την εικόνα του Αρη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αρης πανηγύρισε μια νίκη σπουδαίας σημασίας επί του Αστέρα με 2-0, με τον Πάκο Ερέρα να απονείμει μετά το τέλος του ματς τα εύσημα στους τρεις παίκτες που άλλαξαν την εικόνα της ομάδας του προς το καλύτερο. Ο λόγος φυσικά για τους Ναζλίδη, Σιώπη και Μαρτίνες που βοήθησαν ωστε οι κίτρινοι να βάλουν τρεις πολύ πολύ σημαντικούς βαθμούς στη συγκομιδή του.

Αρχικά ο Ισπανός σχολίασε: «Πάντα πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που έρχονται σε πρώτο πλάνο και μετά έρχεται η δική μας δουλειά. Ήταν όντως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Ο Αστέρας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, συμπαγής που της αρέσει το καλό ποδόσφαιρο. Είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα».

Για τις αλλαγές που έκριναν το παιχνίδι: «Έχουμε ένα ρόστερ που μας επιτρέπει να κάνουμε αλλαγές, που στη χειρότερη περίπτωση διατηρούν το επίπεδο που έχουμε στην ομάδα. Στη καλύτερη, όπως είδαμε σήμερα μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στους τρεις παίκτες που άλλαξαν την εικόνα. Αν συνεχίσουν έτσι οι ποδοσφαιριστές, το ρόστερ που έχουμε μας δίνει την δυνατότητα να ονειρευόμαστε και κάτι περισσότερο και η αλήθεια είναι ότι εμένα μου αρέσει να ονειρεύομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ