Παντελίδης : «Η ομάδα μου θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο»

Παντελίδης : «Η ομάδα μου θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι το αποτέλεσμα αδικεί τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του αλλά όχι και από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Δεν πιστεύω ότι αυτό το 2-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και μας αδικεί. Ήμασταν καλά διαβασμένοι στο πρώτο ημίχρονο και φαινόμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο δεν είχαμε την ίδια παρουσία αλλά δεν κινδυνεύσαμε, από λάθος άνοιξε το σκορ. Είμαι ευχαριστημένος από κάποια παιδιά, αλλά οι αλλαγές αντί για να δώσουν ενέργεια μας την πήραν. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα του γηπέδου».

Για την πορεία του Αστέρα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής: «Έχουν γίνει πέντε παιχνίδια και δεχτήκαμε τρία γκολ από πέναλτι, που άλλα ήταν και άλλα δεν ήταν. Επειδή έχω κληθεί και σε απολογία δεν θα μιλήσω γι’ αυτό. Η ομάδα μου θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο. Η φάση του Τόνσο πρώτο ημίχρονο ήταν για γκολ. Δεν τρόμαξα σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού».

Για το που κατατάσσει τον Άρη και σε ποια θέση περιμένει να τερματίσει: «Δεν θέλω να πω κάτι. Μετά από οποιαδήποτε τέτοια κουβέντα μας χρεώνουν πως ανήκουμε σε συγκεκριμένη πλευρά. Κοιτάω την ομάδα μου, είμαι ευχαριστημένος από κάποια σημεία και δυσαρεστημένος από άλλα. Είναι γελοιότητα να μην μπορεί ένας άνθρωπος ποδοσφαίρου να τοποθετηθεί. Δεν θέλω να απαντήσω, βαρέθηκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ