ΠΑΕ Ατρόμητος : «Δημοσιεύματα που εξυπηρετούν συμφέροντα»

ΠΑΕ Ατρόμητος : «Δημοσιεύματα που εξυπηρετούν συμφέροντα»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος κατά των δημοσιευμάτων που «καυτηριάζουν» την τηλεοπτική συμφωνία ανάμεσα στην ΕΡΤ και τις «άστεγες» ομάδες.

Μετά τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Άρης και η ΠΑΕ Ατρόμητος αντέδρασε για τα δημοσιεύματα που καταφέρονται εναντίον της συμφωνίας των «άστεγων» ΠΑΕ με το κρατικό κανάλι.

Συγκεκριμένα οι Περιστεριώτες χαρακτήρισαν τη συμφωνία με την ΕΡΤ μονόδρομο και σωτηρία, ενώ πρόσθεσε ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα εξυπηρετούν συμφέροντα τα οποία δεν σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη συμφωνία της ΕΡΤ:

«Ύστερα από τη διάλυση της κεντρικής διαχείρισης, η οποία δημιούργησε μεγάλες οικονομικές ανισότητες και πρόβλημα στην έναρξη του πρωταθλήματος, η λύση της ΕΡΤ ήταν σωτήρια και μονόδρομος.

Σαν Ατρόμητος από αυτή τη συμφωνία πήραμε το ίδιο ποσό με την προηγούμενη σύμβαση της κεντρικής διαχείρισης έχοντας αποδείξει την αξία μας τόσο την περσινή χρόνια όσο και διαχρονικά.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που αφορούν τη συγκεκριμένη συμφωνία, εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες και δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ