Δημόπουλος: «Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει Άρη και Παναθηναϊκό είναι φαβορί για το πρωτάθλημα»

Δημόπουλος: «Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει Άρη και Παναθηναϊκό είναι φαβορί για το πρωτάθλημα»

Ο παλαίμαχος του Δικέφαλου αναφέρθηκε στη συνέχεια της σεζόν μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Χρήστος Δημόπουλος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, αν κερδίσει τις επόμενες αγωνιστικές και τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» αρχικά αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη και είπε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ουσιώδης στο χθεσινό ματς. Μπορούσαν να σώσουν την μπάλα στο αυτογκόλ με το οποίο κέρδισε και οι πίσω ποδοσφαιριστές, αλλά ο Βούκοβιτς έστειλε την μπάλα πιο βαθιά στα δίχτυα. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ».

Για τη σημασία της χθεσινής (30/9) νίκης και τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ: «Όταν κερδίζεις εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, μετράς τα… κουκιά σου στο δεύτερο γύρο. Τα «μικρά» παιχνίδια ο ΠΑΟΚ θα τα «καθαρίσει». Βέβαια, το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν τον περίμενα τον Άρη να τα πηγαίνει τόσο καλά φέτος και μάλιστα έχει και τον κόσμο δίπλα του. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει ή φέρει ισοπαλία με τον Άρη και στη συνέχεια κερδίσει τον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι δε θα έχει πρόβλημα. Αν δεν το πάρει και φέτος το πρωτάθλημα, δεν ξέρω πότε θα το πάρει…».

Για τον Ουάρντα και την τιμωρία του για πειθαρχικό παράπτωμα είπε: «Ο προπονητής γυρίζει πίσω και βλέπει τι πάγκο έχει. Μου κάνει, βέβαια, εντύπωση γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε τον Ουάρντα το καλοκαίρι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Αν, όμως, δεν αποδίδει σωστά, θα έπρεπε να τον άφηνε στον Ατρόμητο. Όταν επανέλθει μετά τη διακοπή δεν ξέρω αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή ή θα θέλει να φύγει. Αν δεν παίζει, νομίζω ότι θα ζητήσει να φύγει. Φταίει και ο Λουτσέσκου, που τον έβαζε συνέχεια ως αλλαγή».

Για τον Πασχαλάκη είπε: «Αυτός κράτησε τον ΠΑΟΚ όρθιο στο χθεσινό ματς. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Βέβαια, κάποιες φορές θα κάνει και λάθη, αλλά όλοι οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Ο Πρίγιοβιτς δεν πήρε πολλές μπαλιές γιατί και ο Ολυμπιακός πίεζε. Σίγουρα είναι γκολτζής, αλλά όταν η ομάδα πηγαίνει εκτός έδρας έτσι θα παίζουν οι αντίπαλοι και θα τον σταματάνε. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλους παίκτες που μπορούν να βάλουν γκολ».

Για το λάθος που έκανε ο Γιαννιώτης του Ολυμπιακού: «Του τερματοφύλακα του γλίστρησε η μπάλα από τα χέρια, αλλά ο συμπαίκτης του μπορούσε να τη βγάλει την μπάλα από πίσω. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει τερματοφύλακα! Άλλη η φανέλα του Ατρόμητου και άλλη του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ