Ελαμπντελαουί: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι!» (pic)

Ελαμπντελαουί: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι!» (pic)

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με ανάρτηση του στο Twitter σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι ερυθρόλευκοι δεν κέρδισαν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στο Καραϊσκάκη από τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι όπου είχε συνολικά 23 τελικές και δέχτηκε μόλις τέσσερις κι ένα γκολ με αυτογκόλ του Βούκοβιτς. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε στην κυριαρχία των ερυθρόλευκων, με ανάρτηση του στο Twitter, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έχασε η ομάδα του. Ο Νορβηγός μπακ μεταξύ άλλων αποθέωσε τον κόσμο των Πειραιωτών για την παρουσία τους στο χθεσινό ματς, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ομάρ:

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι! Κυριαρχήσαμε στο ματς και ξεκάθαρα ήμασταν η καλύτερη ομάδα! Έπρεπε να αρπάξουμε τις ευκαιρίες μας! Πολύ απογοητευμένοι αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια! Το να δούμε τους οπαδούς μας να μένουν και να μας χειροκροτούν αφού χάσαμε σημαίνει πάρα πολλά! Πολύ μεγάλο σεβασμό και αγάπη για όλους σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ