Τρελαμένος ο Λιβάγια: «Θα παίξω με τον Ολυμπιακό…»

Τρελαμένος ο Λιβάγια: «Θα παίξω με τον Ολυμπιακό…»

Ο Μάρκο Λιβάγια «σημάδεψε» το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θα κάνει τα πάντα για να προλάβει να είναι έτοιμος.

Οι ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο ανάγκασαν τον Μάρκο Λιβάγια να μείνει στην Αθήνα και να μην ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Ο Κροάτης σέντερ φορ της Ενωσης δεν υπολογίζεται και για το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ για το όμιλο το Champions League λόγω τιμωρίας (θα χάσει επίσης και τα δύο ματς με την Μπάγερν Μονάχου σε ΟΑΚΑ και Βαυαρία), όμως φαίνεται ότι έχει «σημαδέψει» τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Ο Λιβάγια μιλώντας με τους ανθρώπους της ΑΕΚ στην προπόνηση στα Σπάτα τόνιζε ότι θα είναι καλά στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ και δεν το χάνει με τίποτε. Άλλωστε τελευταία του εμφάνιση ήταν στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έχει… πεισμώσει. Αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο Λιβάγια θα ενσωματωθεί με την Εθνική Κροατίας για τα παιχνίδια με την Αγγλία (Nations League) και την Ιορδανία (φιλικό).

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Λιβάγια έχει και έναν λόγο παραπάνω να θέλει να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Καθώς οι Ερυθρόλευκοι είναι η μοναδική ομάδα κόντρα στην οποία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε ντέρμπι. Εχει χριστεί σκόρερ και κόντρα στον ΠΑΟΚ και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θέλει, λοιπόν, να το πετύχει και με τους Ερυθρόλευκους, τους οποίους έχει αντιμετωπίσει 4 φορές, χωρίς να βρει δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ