Άσπα Σουλούκου: «Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις»

Άσπα Σουλούκου: «Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις»

Τι ειπώθηκε στην προσφυγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κατά της ΑΕΚ που πήρε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου.

Την έντονη αντίδραση της πλευράς του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου προκάλεσε η προσπάθεια της ΑΕΚ, να συσχετίσει το πρόστιμο που ζητάει να επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή, με την προσφυγή του διεθνή μεσοεπιθετικού, o οποίος ζητάει το ποσό των 70.000 ευρώ, περίπου για δεδουλευμένα και την εφορία του συμβολαίου του.

Η προσφυγή επρόκειτο να εκδικαστεί το μεσημέρι της Δευτέρας (1/10) στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ αλλά πήρε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου αφού στις 9 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο το… νέο ραντεβού των δύο πλευρών στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Άσπα Σουλούκου, είπε τελικά το «ναι» στην αναβολή αφού πρώτα διευκρίνισε ότι… «Είναι εντελώς διαφορετικές υποθέσεις. Δεν μπορεί να γίνει καμία συσχέτιση. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Οι υποθέσεις είναι παντελώς ασύνδετες». Και συμπλήρωσε… «Είναι άλλο πράγμα το πρόστιμο που επιβάλλεται σε μία συνέχεια μίας πειθαρχικής διαδικασίας και άλλο τα δεδουλευμένα».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δια της δικηγόρου της Βάλιας Σαλιαρίδου επικαλέστηκε την έφεση που έχει καταθέσει η ΠΑΕ στο διαιτητικό δικαστήριο κατά του παίκτη και ζήτησε να εκδικαστεί αυτή πρώτα στις 9 Οκτωβρίου.

Στην υπόθεση δεν θα δοθεί νέα αναβολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ