Εξαναγκασμό του Αλέξη Κούγια να φύγει από την ΑΕΛ, «φωτογραφίζει» η βυσσινί ΠΑΕ

Εξαναγκασμό του Αλέξη Κούγια να φύγει από την ΑΕΛ, «φωτογραφίζει» η βυσσινί ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με την επιστολή που απέστειλε σε τοπικά Μέσα, εκφράζει την απορία της σχετικά με την προβολή και προώθηση των εκδηλώσεων συνδέσμου που αποσκοπεί στον εξαναγκασμό του Αλέξη Κούγια σε αποχώρηση από τη θέση που κατέχει στον σύλλογο.

Αναλυτικά η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή που απέστειλε σήμερα 1/10/2018 στην εφημερίδα Ελευθερία και στις ιστοσελίδες aelole, arenalarissa και sportlarissa:

«Κύριοι και Κυρίες,

Όπως σας είναι γνωστό το μέσο σας έχει δημοσιεύσει σε διάφορες ημερομηνίες την εξής είδηση: ότι «ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ ΣΦΑ Αλκαζάρ θα κάνει μια σειρά από συγκεντρώσεις και πορείες και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν σε αυτές».

Επίσης το μέσον σας έχει δημοσιεύσει σειρά ανακοινώσεων του συγκεκριμένου συνδέσμου.

Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις του ΣΦΑ Αλκαζάρ μοναδικό θέμα είναι, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ, ο εξαναγκασμός του κ. Αλέξη Κούγια να φύγει από την ΑΕΛ, χωρίς να αναφέρεται πουθενά ούτε τίμημα για την πώληση των μετοχών του, ούτε αγοραστής, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ Ο κ. ΚΟΥΓΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΤΟΥ.

Επειδή η τελευταία διοργανωθείσα από τον ΣΦΑ Αλκαζάρ πορεία, την οποία εσείς διαφημίσατε, απέδειξε ότι οι δήθεν οπαδοί της ΑΕΛ, περίπου 50, αλβανικής καταγωγής κουκουλοφόροι, από ηλικίας 12 έως 18 ετών και ελάχιστοι ενήλικες, οι οποίοι κατευθύνουν αυτά τα παιδιά, ένοπλοι με βόμβες μολότοφ, κροτίδες, φωτοβολίδες και άλλα επικίνδυνα για τη ζωή των ανθρώπων αντικείμενα.

Επειδή ο κ. Κούγιας επιθυμεί να πληροφορηθεί:

1.Ποιος είναι ο δημοσιογράφος του μέσου το οποίο διατηρείτε που ήρθε σε επαφή με τον σύνδεσμο ΣΦΑ Αλκαζάρ.

2.Ποιο μέλος του ΔΣ του ΣΦΑ Αλκαζάρ επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο σας.

3.Ποια είναι η σύνθεση του ΔΣ του ΣΦΑ Αλκαζάρ.

4.Ποια είναι η διεύθυνση των γραφείων τους και με ποιο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο επικοινωνείτε μαζί τους.

5.Πότε δημοσίευσε καταστατικό ιδρύσεως αυτός ο σύνδεσμος και πότε εγκρίθηκε η λειτουργία αυτού του συνδέσμου σύμφωνα με τους αθλητικούς νόμους που ισχύουν, ώστε να έχει νόμιμη υπόσταση και να τον αναφέρετε στο μέσον σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

όπως μας απαντήσετε εγγράφως στα ως άνω ερωτήματα εντός 24 ωρών από τη λήψη του παρόντος,

ΑΛΛΩΣ ΔΕ

επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ