Απόλλωνας: Η κουβέντα με Τεννέ και η… προκαταβολή

Απόλλωνας: Η κουβέντα με Τεννέ και η… προκαταβολή

Οι ιθύνοντες της Ελαφράς Ταξιαρχίας μίλησαν με τον Μπάμπη Τεννέ αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε «γενναία» προκαταβολή και το θέμα «πάγωσε».

Ο Απόλλωνας είναι σε αναζήτηση προπονητή καθώς είναι σίγουρο πως ο Μοντεαγούδο θ’ αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Ριζούπολης. Συζητήσεις της διοίκησης με προπονητές έχουν γίνει πολλές χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει ληφθεί οριστική απόφαση από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Ωστόσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν κι αυτό το ξέρουν καλά στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Ήδη τα πράγματα έχουν δυσκολέψει λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Πάμε όμως να δώσουμε όμως και μια πληροφορία που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Καλά ενημερωμένη «πηγή» είναι σε θέση να γνωρίζει για επαφές της διοίκησης του Απόλλωνα και με τον Μπάμπη Τεννέ. Έγινε λοιπόν μια πρώτη κουβέντα με τον πρώην τεχνικό της Λαμίας, για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ενδεχόμενο που πάντως δεν δείχνει να έχει και πολλές πιθανότητες αν κρίνει κάποιος από τα όσα ειπώθηκαν κι αυτό διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τεννές ζήτησε προκαταβολικά ένα ποσό, για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

Η συγκεκριμένη απαίτηση από πλευράς του Έλληνα τεχνικού μάλλον δεν ήχησε καλά στ’ αυτιά του παράγοντα του Απόλλωνα και το θέμα δεν προχώρησε.

Με βάση μάλιστα τις τελευταίες πληροφορίες οι ιθύνοντες της Ελαφράς Ταξιαρχίας δεν πρόκειται να κάνουν νέα κίνηση προς την πλευρά του Έλληνα τεχνικού, καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν προκαταβολή. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό δεν ήταν… ευκαταφρόνητο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ