L for Lawrence: Το10.gr αποκαλύπτει τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του… killer Μακέντα

L for Lawrence: Το10.gr αποκαλύπτει τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του… killer Μακέντα

Γκολ νίκης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πανηγυρισμός με σχηματισμό το γράμμα «L». Γκολ νίκης με τον Παναιτωλικό και ξανά ο ίδιος πανηγυρισμός. Αλήθεια, που αφιερώνει τα γκολ του ο Φεντερίκο Μακέντα;

Αμφισβητήθηκε από πολλούς. Το όνομά του από την πρώτη στιγμή δεν… έψησε τον κόσμο. Κι ας έχει αγωνιστεί σε κοτζάμ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι ας υπήρξε στο ξεκίνημα του το «πουλέν» του τεράστιου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Φεντερίκο Μακέντα έκλεισε τ’ αυτιά του, χαμογέλασε και στην παρουσίασή του υποσχέθηκε γκολ. Πολλά γκολ. Και μέχρι τώρα τηρεί την υπόσχεσή του. Όσες φορές αγωνίζεται, είναι ουσιαστικός. Κομβικός. Χαρίζει βαθμούς. Πρώτη συμμετοχή σαν αλλαγή απέναντι στον Λεβαδειακό, ένα… άγγιγμα, μια ασίστ στον Γιόχανσον, 3-1 το τελικό σκορ.

Δεύτερο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά σαν βασικό. Σέντρα του Κουλιμπαλί, σουτ στην κίνηση, 2-1 και τρεις βαθμοί. Τρίτο ματς σήμερα για το Κύπελλο στο Αγρίνιο. Σέντρα του Αποστολάκη στο 84’, ένα… χάιδεμα στο πρώτο δοκάρι, τρεις βαθμοί και στο Κύπελλο και έκτη συνεχόμενη νίκη. Ο Φεντερίκο Μακέντα βάζει υπογραφή. Φαρδιά πλατιά. Σε κάθε του παρουσία στο γήπεδο. Τιμά τη – βαριά – φανέλα με το «9» στην πλάτη.

Κοινή συνισταμένη; Ο πανηγυρισμός του μετά τα γκολ. Αυτό το «L» που σχηματίζει με το μεγάλο δάχτυλο και τον δείκτη του χεριού του. Το έκανε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, το έκανε και κόντρα στον Παναιτωλικό. Έτρεξε προς την κάμερα και έδειχνε το «L». L for Lawrence. Lawrence Macheda. Ο γιος του που είναι η μεγάλη του αδυναμία. Κάθε γκολ είναι για τον Lawrence. Κι αν ο Μακέντα συνεχίσει να σκοράρει με τους ίδιους ρυθμούς, τότε βλέπουμε το «L» να σχηματίζεται απ’ όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού σε κάθε γκολ του Ιταλού με το «φονικό ένστικτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ