Ο Δανός Κριστόφερσεν σφυρίζει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Δανός Κριστόφερσεν σφυρίζει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο 35χρονος Δανός θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Ο Δανός Κρίστοφερ Κριστόφερσεν θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ. Ο 35χρονος διαιτητής ορίστηκε από την ΕΠΟ για να διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν σφυρίξει στο παρελθόν παιχνίδι ελληνικής ομάδας.

Είναι διεθνής διαιτητής από το 2013 και σφύριξε τον αγώνα Βίντι – Μπάτε 0-2 στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ένα παιχνίδι για τον όμιλο στον οποίο συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Κριστόφερσεν ήταν διαιτητής σε τρία ακόμα ευρωπαϊκά παιχνίδια το καλοκαίρι, τα οποία ήταν: Γκλέναβον – Μόλντε 2-1, Ρόζενμποργκ – Κορκ 3-0 και Σκεντίγια – Σερίφ 1-0.

Χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι είναι διαιτητής που βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της ΟΥΕΦΑ και δεν θεωρείται διαιτητής με εμπειρίες στην Ευρώπη. Βοηθοί του Κριστόφερσεν θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντένις Βόλενμπεργκ Ράσμουνσεν και Λαρς Χούμελγκαρντ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Θανάσης Τζήλος. Σε ότι αφορά τον αγώνα ΠΑΟΚ – Απόλλωνα διαιτητής θα είναι ο Τάσης ενώ στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, θα σφυρίξει ο Σκουλάς.

Οι διαιτητές των υπόλοιπων αγώνων της έκτης αγωνιστικής είναι οι ακόλουθοι:

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός: Ζαχαριάδης.

Πανιώνιος – Άρης: Κομίνης.

Λαμία – ΟΦΗ: Ευαγγέλου.

Ξάνθη – Λάρισα: Λάμπρου

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Κοτσάνης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ