Το «respect» του Γιώργου Σαββίδη στην «Original 21» (pic)

Το «respect» του Γιώργου Σαββίδη στην «Original 21» (pic)

Ο Γιώργος Σαββίδης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο istagram το μήνυμα της «Οriginal 21» με αφορμή την συμπλήρωση 19 χρόνων από την τραγωδία στα Τέμπη γράφοντας «respect»

Με αφορμή την συμπλήρωση 19 χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών όταν και σκοτώθηκαν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ,  η «Original 21» εξέδωσε μια συγκινητική ανακοίνωση όπως διαβάσατε νωρίτερα στο «to10.gr».

«Είναι η μέρα που στα ονόματα των νεκρών Χαράλαμπου, Δημήτρη, Χριστίνας, Αναστάση, Γιώργου και Κυριάκου θα μπορούσε -όσο μακάβριο κι αν ακούγεται μα συνάμα και τόσο ρεαλιστικό για όσους έχουν κάνει την αγάπη για την ομάδα τους τρόπο ζωής- να είναι το όνομα του οποιουδήποτε από εμάς. Οι διαχωριστικές γραμμές τέτοιες μέρες οφείλουν να κάμπτονται και να θυμόμαστε ότι πάνω από όλα η λέξη άνθρωπος χαρακτηρίζει το «είναι» μας. Στο πλαίσιο αυτό σύσσωμη η οικογένεια της ORIGINAL 21 πιστή στην κοινωνική της γραμμή και θέση τιμά και μνημονεύει τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και συλλυπάται τις οικογένειες τους στις οποίες στέλνει ολόθερμος το μήνυμα να έχουν δύναμη και κουράγιο…».

Το μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το μήνυμα της «original 21», υποβάλλοντας τον σεβασμό του στην συγκεκριμένη ενέργεια των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, γράφοντας απλά «respect».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ