Επέστρεψε ο Ολυμπιακός, αμέσως στο Ρέντη για προπόνηση!

Επέστρεψε ο Ολυμπιακός, αμέσως στο Ρέντη για προπόνηση!

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από λίγο, με τον Μαρτίνς να ξεκινάει άμεσα την προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην Αθήνα έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού λίγο πριν τις 15:30. Οι Ερυθρόλευκοι, μετά από απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς, διανυκτέρρευσαν στο Μιλάνο μετά την αναμέτρηση με για τη 2η αγωνιστική του Europa League με τη Μίλαν, με σκοπό να κερδίσουν περισσότερες ώρες ξεκούρασης και να μεταβούν αμέσως για προπόνηση.

Ετσι, από το αεροδρόμιο ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θα πάνε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου και θα ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο προπονητής των Πειραιωτών αναμένεται να παρατάξει μία αρκετά διαφορετική σύνθεση σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Μίλαν. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε άφησε εκτός αποστολής αρκετούς παίκτες που ήταν βασικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια και από σήμερα θα καταστρώσει το πλάνο του ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Αρκετοί παίκτες που αγωνίστηκαν στο Σαν Σίρο, πάντως, έθεσαν υποψηφιότητα για την 11άδα της αναμέτρησης με τους Κιτρινόμαυρους. Με τον Γκιγιέρμε να είναι ένας από τους παίκτες που δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα του αγώνα του ΟΑΚΑ.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στη Μίλαν και υπάρχει κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ