«Γηπεδούχος» ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

«Γηπεδούχος» ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός έδωσε και τα 1.600 εισιτήρια που πήρε, εκδοτήρια δεν θα ανοίξουν οπότε οι υπόλοιποι οπαδοί θα αρκεστούν σε τηλεοπτική μετάδοση. Περισσότεροι από 2.500 πράσινοι στο γήπεδο.

Στον Παναθηναϊκό τόνιζαν ότι έχουν διατεθεί και τα 1.600 εισιτήρια που παρέλαβε η ομάδα κι αυτό φυσικά δεν συνιστά έκπληξη. Ειδικά μετά και τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα,ήταν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα ως… γηπεδούχος.

Όλες οι πληροφορίες, άλλωστε, αναφέρουν ότι στην πόλη της Αρκαδίας θα βρεθούν τουλάχιστον 2.500 φίλοι του «τριφυλλιού». Οι οργανωμένοι που παρέλαβαν και τα περισσότερα εισιτήρια τα διέθεσαν με συνοπτικές διαδικασίες. Πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού από την πόλη και τις γύρω περιοχές επίσης προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια τις προηγούμενες μέρες σε διάφορες θύρες.

Ετσι, σε όλο το γήπεδο αναμένονται διάσπαρτοι οπαδοί της ομάδας. Κι όλοι εύχονται να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα, ώστε ο Δώνης και οι παίκτες του να έχουν και στη συνέχεια τη στήριξη του κόσμου. Να διευκρινίσουμε ότι η Τρίπολη δεν θα ανοίξει τα εκδοτήρια το Σάββατο. Έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια, οπότε όποιος δεν έχει προμηθευτεί ήδη, θα πρέπει να αρκεστεί στην τηλεοπτική μετάδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ